x

Vatromet na Novom Beogradu obasjao grad: Zaustavljen saobraćaj, a prizor za užitak

Više hiljada Beograđana i turista dočekalo je Novu godinu uz muziku i spektakularne vatromete sa kule u Beogradu na vodi i iz Pionirskog parka.


Na koncertu ispred Doma Narodne skupštine Srbije koji je organizovao Grad Beograd u okviru manifestacije „Beogradska zima“, u ponoć su nastupili Nucci i Vojaž.

Dočeku na Trgu Nikole Pašića uz višeminutni vatromet prisustvovao je veliki broj mladih, ali i porodica sa malom decom, pa i bebama u kolicima.

Veliki broj građana pristizao je na trg nekoliko minuta pre ponoći.


Posle ponoći koncert je nastavljen nastupom Teodore Džehverović, a prethodno su nastupali DJ Majk Rajd, Zera, Gazda Paja.

.


Ulaz na Trg Nikole Pašića bio je blokiran iz pravca Dečanske i na početku Bulevara Kralja Aleksandra, gde su postavljeni kontrolni punktovi na kojima se pregledaju tašne i rančevi posetilaca koncerta, po objašnjenju policije, kako je uobičajeno na događajima sa velikim brojem posetilaca.

Javni doček Nove godine organizovan je i u „Beogradu na vodi“, na platou ispod Starog savskog mosta, gde su okupljeni Novu godinu dočekali uz Željka Joksimovića i vatromet.


Beograd je Novu 2023. godinu dočekao na 11 stepeni Celzijus u plusu, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: N1Srbija

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.