x

Važio je za omiljenog takmičara Pinkovih zvezda, a djevojke će se tek zaljubiti kada čuju njegovu pjesmu `Ljepša nego ikada`!

Pavle Sekulić je takmičar Pinkovih zvezda, koji je važio za jednog od omiljenih kandidata, što zbog pjesama kojima se predstavljao, tako zbog skromnosti i harizme koja izbija iz njega. Pavle je bio pravi miljenik ženske populacije, a vjerujemo kako će to tek biti nakon što pogledate spot za njegovu pjesmu `Ljepša nego ikada`, koja je sve oduševila, naravno, naročito djevojke.

Pavle Sekulić je odabrao da njegova pjesma bude nešto bržeg ritma, tako da se već izdvojio i postao primijetan. Naime, sami ritam koji tjera na ples, te tema koja govori o muškarcu koji i dalje cijeni i voli svoju ljepšu polovinu idealna je za mnoge današnje situacije.

 

Za muziku i tekst numere `Ljepša nego ikada` bio je zadužen Mirko Šenkovski Džeronimo, dok se za aranžman pobrinuo Džemo Novaković. Za spot je bila zadužena produkcija Invenio Films, a snimanje se odvijalo na nekoliko lokacija u Crnoj Gori: Kotoru, Perastu i Velikoj Plaži. Pavle se zahvaljuje svima koji su bili dio ovog projekta, a mi vas pozivamo da rad ovog talentovanog muzičara pratite putem njegove stranice: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009306671968

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.