x

STAVILA TAČKU NA ODNOS SA KULJIĆEM

Važno mi je da sve djevojke balave na njega: Anastasija poslije 5 godina ponovo slobodna, a evo kakvog muškarca traži!

Anastasija Ražnatović raskinula je petogodišnju vezu sa biznismenom Đorđem Kuljićem, dok je za vrijeme njihove romanse otvoreno pričala o detaljima veze, kao i o stvarima koje uvijek traži u partnerima.

Anastasija je jednom prilikom otkrila šta joj je bitno kod muškaraca.

- Meni je važno da je duhovit, da ima harizmu, da sve djevojke bale na njega. Da je brutalan frajer. Nije sve u fizičkom izgledu, ali je to prva stvar koja privuče. Kasnije ćete vidjeti da li ste kompatibilni - rekla je ona u emisiji "Magazin In" prije tri godine.


- Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema riječi o postojanju trećih osoba. Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli - stoji između ostalog u saopštenju njene PR službe.

Podsjetimo, Anastasija i Đorđe otpočeli su ljubavnu vezu kada je Anastasija imala svega 18 godina:


- Zapravo, imala sam 18. Mogu vam reći da je vrijeme proletjelo... Mislim da se osoba u suštini ne mijenja i da onaj ko je uz vas ne treba ni da pokušava da vas mijenja. Naravno, normalno je da se čovjek, sam po sebi, promijeni za četiri godine. Takođe, vjerujem da je veza s njim tome dosta doprinijela, ali ne u smislu "mijenjanja moje suštine", već sazrijevanja. Đorđe je, ipak, stariji, iskusniji, a ja sam, htjela ili ne, u hodu pored njega mnogo naučila i u neku ruku sazrela. Ne postoji ništa ljepše nego kada u jednom trenutku shvatite da uz nekoga rastete, da vas konstantno motiviše da budete najbolja verzija sebe, da istovremeno budete svoji i prihvaćeni -- rekla je Anastasija tokom ljubavi sa Đorđem.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.