x

Obilježila desetu sezonu!

Večeras "Promocija" DM Sat! Gosti kod Danijele Kremić: Jana Todorović, Nadica Ademov i Amer Hodžić!

Voditeljka Danijela Kremić obilježila je početak desete sezone popularne emisije "Promocija". Svakoga četvrtka u 20:00 sati gledaoci su imali priliku do sada bodriti razne estradne umjetnike koji su prodefilovali kroz njen studio. 

Inače, ona godinama uživa povjerenje gledalaca iz cijeloga svijeta. Svakoga četvrtka uz tv ekrane oni isprate njen divni osmijeh i tako iz sedmice u sedmicu, iz godine u godinu svojom profesionalnošću, zalaganjem i kvalitetom ozvaničila je konačno i početak desete sezone.

.


Vrijednim radom, odanošću i profesionalnošću stekla je veliko povjerenje kod gledalaca, ali i poštovanje svojih gostiju u studiju koji se uvijek i iznova rado odazovu pozivu.

Kako Danijela i sama otkriva, u ovoj već sada novoj sezoni možemo da očekujemo i dalje samo kvalitet. Zanimljivosti iz svijeta estrade, dobre zabave, humora, sjajnih premijera samo su mali dio onoga što upravo slijedi.

- Tu smo da budemo najbolji domaćini kao i do sada. Trudimo se i dalje, da naši gosti se osjećaju kao kod svoje kuće. Našim gledaocima nudimo i dalje prvenstveno kvalitet i dobru zabavu. Uz divne vlasnike i direktorku dobar tim kakav ima DM Sat, ni emisija ne bi trajala tako dugo jer svi funkcionišemo zajedno kao porodica i to jeste pravi recept za uspjeh i dugotrajnost. Jako sam zahvalna svima na podršci i povjerenju, ovoliki niz godina priznaćete i nije tako malo, ističe Danijela.

I zato budite i večeras uz vaše tv ekrane, ambijent studija u novom ruhu krasit će folk zvijezda Jana Todorović. Nova duetska numera, dalji planovi i mnogo toga zanimljivog čeka sve one koji budu uz popularnu televiziju i omiljenu emisiju "Promocija". Pored Jane, Danijela će ugostiti i mladu pjevačicu Nadicu Ademov kao i kolegu i estradnog menadžera Amera Hodžića.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.