x

priznao

Velika šok ispovijest Zvezdana Slavnića: Otkrio koga više voli - bivšu ženu ili bivšu ljubavnicu!

Zvezdan Slavnić, koji je prevario nevjenčanu suprugu Anu Ćurčić sa 22 godine mlađom Novljankom Anđelom Đuričić, progovorio je o svojim osjećanjima i odnosu sa bivšom suprugom i bivšom djevojkom.

- Šta se dešava sada sa Anom? Vidjeli smo one scene, pomirenje sa Anđelom i ostalo - pitao je voditelj.

- Što se tiče Anđele, otišao sam u pab, sjeo da iskuliram, došla je i izvinila mi se za onu reakciju. Otišli smo u izolaciju, ljubili se.... Nisam sav svoj trenutno i ne bih volio da budem sa njom narednih mjesec dana. Ona sad ima tako nešto da ne priđe meni, nego preko nekoga. Da ne bih išao sad dalje u dublju priču oko kreveta, nemam razloga sa njom da se svađam. Rekao sam da neće niko da spava, a ne da sjedne - rekao je Zvezdan.


- Da li znaš koga voliš - pitao je Đedović.

- Nisam rekao da volim Anđelu, ali da nije došla Ana, vjerovatno bih se zaljubio. Sada gledam neke druge stvari, morao sam da se zaustavim i da vidim šta ću sa sobom. Što se tiče Ane, ja je volim pa je volim, ali da li mi je to ljubavno ili nije, isti mi je đavo. Ništa ne radim da bih se pomirio sa njom, želim da joj napravim da joj budem lakše i kako god da okreneš, loše je. Veća istina mi je da bi njoj bilo lakše, jer, proći će ovih mjesec dana, dva gdje je ona fokusirana samo na ovu priču. Ja se samo brinem da na kraju ičega, ne ispadne ona loša. Nije svjesna stvari svojih i ne zna gdje je. Teško mi je jako, ne mogu da vjerujem da je tu - rekao je Slavnić.


- Da li bi se ona nakon svega pomirila sa tobom - pitao je voditelj.

- Ne razmišljam o tome uopšte. Ne treba ona meni ništa da kaže, dovoljno mi je da je vidim. Mi nikada nećemo izgubiti tu ljubav, samo je do toga da li može da se riješi. Da stoji, stajaće sada i za deset godina, takav je moj osjećaj. Ove hijene što trče oko nje da bi bile u kadru, meni je sve jasno, zabošće joj nož u leđa. Moj prilazak njoj, nije ni njoj svejedno. Ne znam da li je bolje da se sklonim skroz ili da budem tu - rekao je Zvezdan.


- Kako misliš da će sa Anđelom teći na dalje? - pitao je voditelj.

- Ne želim da ni ona bude tužna i povrijeđena, krivo mi je i za to. Naravno, ako sve bude, ja ću je rado pozvati. Nisam se naljutio na nju, ja moram da sredim svoju glavu - rekao je Zvezdan.

- Ana je pomenula ženu iz Švajcarske, o čemu se radi - pitao je voditelj.


- Nemam pojma šta se tu radi. Zas..o sam par puta, ali ne znam kakve su i šta su priče napolju...Volio bih da se naš odnos odvija drugarski i da spustimo loptu. Vjerovatno treba vrijeme, došla je ovdje gde je došla, u čudu sam da je tu. Mislim da nije trebala da dođe, međutim okej, došla je. Ja mislim da je došla da vidi da li me je izgubila skroz. Ne misli sad sigurno da je to, možda je mislila. Ja mogu sebe da osramotim svojim postupkom, tebe ne - rekao je Zvezdan.


- Šta je stvar koja tebe, u trenutku bijesa dovede u stanje da plačeš - pitao je voditelj.

- Dovoljno je da me zagrli i pogleda. Meni je žao njene boli i svega što se desilo, sada mi je pojačano - rekao je Slavnić.

- Čuo sam Miljanu da je rekla da je htjela, mogla je da bude sa tobom i da kod nje nisi imao prođu - rekao je Marko.


- Ma šta da komentarišem, ne interesuje me to, budalaština. Rekla je i njena najbolja drugarica tada, nek bude da nisam imao prođu - rekao je Zvezdan.

- Šta se dešava sa Majom - pitao je Đedović.

- Ona je meni gotivac, ali nemam toliko hrabrosti da uradim nešto. Za neke stvari sam junak, za to nisam. Ona je vrhunski drug, prija mi da se zezam sa njom... Da se ovo desilo napolju i da sam otišao od kuće, došla bi po mene i vratila me - rekao je Slavnić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.