x

GEST VRIJEDAN POŠTOVANJA

Veliki humanista: Luka Modrić pomaže u liječenju oboljelih građana BiH

U saradnji s hrvatskim novinarima i Hrvatskim nogometnim savezom, do udruženja Pomozi.ba je stigao dres kapitena nogometne reprezentacije Hrvatske

Humanitarno udruženje "Pomozi.ba" danas je pokrenulo aukciju za potpisan dres Luke Modrića. Cilj je skupitit sredstva kojim bi se pomoglo liječenje oboljelih građana Bosne i Hercegovine.

U saradnji s hrvatskim novinarima i Hrvatskim nogometnim savezom, do udruženja Pomozi.ba je stigao dres kapitena nogometne selekcije komšija Modrića kojeg su stavili na aukciju.

Realov nogometaš se rado odazvao prijedlogu udruženja da pomogne u liječenju bh. građana te im je, posredstvom HNS-a, poslao potpisan dres.

Aukcija će trajati do subote u 20:00 sati. Ponude se mogu ostavljati u komentarima ispod posta na Facebook stranici udruženja.

U obzir će se uzimati samo ponude s pravih profila, a prije zvaničnog objavljivanja osobe koja je ponudila najveći iznos, kontaktirat će se ta osoba za potvrdu.

Navedeno je i da će sav prikupljeni iznos s aukcije ići u Fond "Sportisti za život", namijenjen za liječenje oboljelih bh. građana.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.