x

VELIKI POPUST U SENIGORU: Posjetite BAU centar na Ilidži - sve za izgradnju i opremanje doma na jednom mjestu!

Senigor d.o.o. je jedna od vodećih firmi u industriji građevinskog materijala u Bosni i Hercegovini. Sredinom 2017. godine u naselju Osjek (Ilidža), Senigor je otvorio svoj novi BAU Centar pod nazivom ``DOM CENTAR``. Radi se o modernom, savremeno opremljenom objektu u kojem se mogu pronaći sve vrste proizvoda za opremanje ili izgradnju doma.

Senigor - Bau Centar

Osik 1, 71210 - Ilidža

033 230 310

Kupci u novom BAU Centru mogu posjetiti: salone tepiha, sanitarne opreme, vrata, grijanja, miks centra za fasade, te redovne police na kojima su izloženi proizvodi iz oblasti građevine, vodo i elektromaterijala.

 

- ``Pozivamo sve naše vjerne kupce da posjete naš Dom Centar u Osjeku i prodajni centar u Rajlovcu i ostvare popuste na sve naše prodajne artikle. Sve što je potrebno je da nas posjete i sami uvide zbog čega smo među najboljima``, kazao je Alem Omerhodžić, izvršni direktor kompanije Senigor d.o.o.  

 

Posebne akcijske cijene Senigor d.o.o. je pripremio na fasade, sanitarnu opremu, keramiku, laminate i sisteme grijanja. 

 

Inače, spomenutu kompaniju osnovao je Senad Islam 2004. godine, a trenutno zapošljava više od 80 osoba i godišnje bilježi promet više od 30 miliona KM.

 

- ``Senigor d.o.o. na svojim skladištima posjeduje više od 27.000 proizvoda u svim kategorijama relevantnim u građevinskoj industriji.  Bez obzira da li je to alat ili cigla– Senigor d.o.o. to ima na stanju!``, kazali su predstavnici ove kompanije.

 

Sa više od 300 prodajnih partner firmi u BiH, Senigor d.o.o. je prepoznatljiv kao najcijenjeniji veleprodajni distributer u državi.

 

Posjetite oficijalnu web stranicu i Facebook stranicu Senigora na: 

http://senigor.ba/ 

https://www.facebook.com/senigor.ba/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.