x

uplatila im odmor od 15 dana u turskoj

Veliko srce Milice Pavlović: Platila luksuzno ljetovanje porodici iz Grdelice!

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović je prije dva dana doživjela situaciju zbog koje je ostala iznenađena i zatečena, a sve zahvaljujući djevojčici Petri, koja je sa svojom porodicom došla na beogradski aerodrom kako bi sačekala pjevačicu prilikom povratka sa ljetovanja iz Portugalije i za to je imala nevjerovatan razlog.

Naime, Milica je Petru i njenu porodicu upoznala prošle godine kada su joj se obratili i zatražili pomoć od nje, budući da djevojčica pohađa nižu muzičku školu, ali da nisu mogli da joj priušte flautu, koja joj je bila potrebna.


Pavlovićeva je tada saslušala njihovu priču, riješila da pomogne Petri u školovanju i da joj priušti flautu i sve što joj je u tom trenutku bilo potrebno, ali je i nakon ove situacije ostala u kontaktu sa djevojčicom. Nastavile su da razmjenjuju poruke, a kako kaže Petra, zbog odnosa sa Milicom zavide joj i drugari iz školske klupe.


Milica je toliko zavoljela djevojčicu, pa je ove godine riješila da ih pošalje na ljetovanje u Tursku, gdje su proveli petnaest dana u luksuznom hotelu u kom im je sve bilo obezbijeđeno, pa je ova porodica riješila da iznenadi pjevačicu. Sačekali su je na beogradskom aerodromu sa poklonima u rukama, a sve u znak zahvalnosti što im je priredila još jedno nezaboravno iskustvo.


Malo je reći da je Milica bila šokirana i iznenađena kada ih je ugledala na aerodromu, ali čim je prepoznala Petru potrčala joj je u zagrljaj. Nakon što ju je prošao šok, pjevačica je Petru i njenu porodicu odvela na kolače u jednom prijestoničkom hotelu.


- To je samo mali znak zahvalnosti zato što nam je ona omogućila jedno lijepo ljetovanje u Turskoj – rekla je ova skromna porodica puna zahvalnosti prema pjevačici. Kako su kasnije naveli, oni su oduševljeni Milicom i prosto im je nevjerovatno da su dobili priliku da je upoznaju, ali i da je toliko skromna i da im je toliko pomogla u životu.

Mala Petra je istakla da cijeli njen razred obožava Milicu i da svi žele da idu na njen koncert u „Štark Areni“, koji je zakazan za 23. decembar ove godine, pa joj je pjevačica obećala da će im obezbijediti karte i prevoz do Beograda.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.