x

imaju dobar razlog

Veljko i Bogdana napustili Titel i donijeli važnu odluku: Radost u vili na Dedinju, Ceca na krije sreću!

Veljko i Bogdana Ražnatović svoju privatnost vješto čuvaju od očiju javnosti. Neposredno poslije vjenčanja, a naročito poslije rođenja malog Željka odlučili su da napuste Beograd i miran život nastave u Bogdaninom rodnom Titelu.

Iako su napravili pravi mali raj u Titelu, na oduševljenje svih članova porodice, a posebno Cece, Veljko i Bogdana donijeli su važnu odluku, piše Hello.

Naime, Veljko i Bogdana odlučili su da je vrijeme za novi početak, pa su navodno spakovali kofere i vratili se u porodičnu kuću u Ljutice Bogdana.


- Odlučili su da je za njih bolje da im dijete ide u vrtić u Beogradu i da to bude njihova baza - navodi izvor blizak porodici Ražnatović.

Ceca se raduje što će sada moći stalno da bude sa unukom, jer je to čini izuzetno srećnom.


Inače, Veljko Ražnatović nedavno je izjavio da je van Beograda pronašao mir i da planira da se bavi poljoprivredom i stočarstvom.

Nedaleko od Žitorađe nalazi se selo Stara Božurna, gdje je Ražnatović kupio ogroman plac, na kom je sagrađen objekat koji ima više od 5.000 kvadrata. Prema našim saznanjima od mještana, on je u ovaj posao uložio oko 50.000 eura.


- Ja sam poljoprivrednik čovjek. Meni je Bog dao sve što sam želio i bilo bi apsurdno da se ja sad žalim na svoj stil života, koji je porodičan, sportski, koji ne odstupa od te norme. Svi znamo koja je granica i kako sportista treba da živi. Ja se pridržavam toga, vojnički što se kaže - rekao je Veljko nedavno.

.

.

.

.

Izvor: Hello

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.