x

Veljko i Bogdana odabrali ime za svoje prvo dijete: Cecin sin donio odluku!

Nasljednik folk zvijezde i njegova buduća žena Bogdana oko 10. juna sljedeće godine postaće roditelji, dok će svadbu decenije organizovati 24. novembra.

— Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez riječi kada je ultrazvuk potvrdio da je moja vjerenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmijeh sa lica. Mnogo lijepih stvari sam doživio za ove 22 godine, ali ovo je najljepši osjećaj do sada. Otkako smo saznali lijepe vijesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmiješi — iskren je budući tata Veljko.


Spol još ne zna, ali ako bude bio sin, Ražnatović zna koje ime će dati bebi.

— Ako bude sin, zvaće se Željko —odmah je odgovorio bokser, i dodao da je ovo tek početak, da Bogdana i on idu bar do petoro djece!

— Postaću mama! Ima li šta ljepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača — rekla je buduća majka.

Bogdana je u četvrtoj nedjelji trudnoće, ali to je ne ometa da prione na posao oko pripremanja svadbe, koja je zakazana za 24. novembar.


— Presretna sam, ovo je veoma lijepa vijest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u nevjerici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije miješale. Ne umijem da opišem ovaj osjećaj, još sam euforična. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti — napisala je Ceca na instagramu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.