x

Vidjela sam svoju sahranu, lila suze: Ispovijest Nade Obrić nakon operacije tumora!

Nada je bila raspoložena i odlično je izgledala uprkos svemu, a rekla je da se dobro osjeća i da se nada da neće doći i do četvrtog puta.

– Sve je prošlo dobro. Teče sve kako treba i guramo dalje. Valjda sam se i Bogu odužila, valjda neće i četvrti put Imala sam pritisak na bešiku, mislila sam ili je neka prehlada ili bakterija. Krvarila sam u mokraći, pa je kćerka primijetila dok smo bile na moru zajedno. Došla sam kući i primijetila isto, i odmah otišla da izvadim i krv i mokraću i sve je bilo uredno… Međutim, koga su zmije jednom ujedale i guštera se boji – ispričala je Nada i dodala da je potom kontaktirala ljekara koji joj je i kućni prijatelj, koji je nakon pretraga i vidio tumor te joj odmah zakazao operaciju, ispričala je za Telegraf.rs.


– Imala sam sreću, nisam bila lijena. Problem je kod takvih simptoma što ljudi misle da je prehlada ili bakterija u pitanju, i da će samo proći. Prestane krvarenje, ali im se sljedeće godine to isto pojavi, daju mokraću i krv na analizu i sve bude u redu, i tako poslije bude kasno. Ja stalno apelujem na ljude, bolest nije sramota, to svakoga svaki dan može da stigne. Organizam vam svaki put da znak. I Bog i organizam. I samo to treba pratiti i ne odlagati. Svi negdje žurimo, sve nam je preče nego mi sebi – rekla je pjevačica.


Nada je prvi put operisana 1999. godine, kada je instinktivno pretpostavila da nešto nije u redu, iako je, kako kaže, tada bila najzdravija na svijetu.

– Rekla sam djeci da mi nije dobro, oni su se uspaničili jer se to rijetko od mene može čuti. Nisam znala od kog doktora da krenem, gdje da idem, otišla sam kod ginekologa i tako je sve počelo – prisjetila se pjevačica, kojoj je otac umro od karcinoma pluća i prošla je težak period sa njim tokom njegove borbe.

– Vidjela sam svoju sahranu, ko je držao govor, sve sam vidjela…Ja sam toliko plakala poslije prvog zračenja, lila suze – rekla je Nada Obrić za Telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.