x

duga kosa, brada...

Više od godinu dana, javnost je mučilo pitanje: Gdje je nestao Stefan Živojinović? (Foto)

Stefan Živojinović, 2019. godinu završio je odlukom da se povlači sa javne scene, a samim tim i iz javnog života. Od tada, gotovo godinu i po dana, javnost je mučilo samo jedno pitanje, gdje je nestao sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Odluka o povlačenju, Stefana Živojinovića sa javne scene, slomila je srca mnogim djevojkama, jer je on važio za miljenika ljepše populacije i omiljenog člana porodice Živojinović. Kako se Stefan od javnosti oprostio zahtjevom, da se njegovim privatnim životom mediji više ne bave, misterija je postala još veća i zanimljivija široj publici.


– Volio bih da se povučem potpuno i smatram da smo, što se tiče medija, završili na lijep način. Prije nego što sam počeo da se bavim javnim poslom, nisam bio toliko u medijima, ali odvede vas život na razne puteve. Bio sam potpuno anoniman, pa i kada sam počeo da pjevam niko nije znao ko sam i iz koje porodice potičem, što je meni bilo drago, tako da bih i sada to volio, a mislim da će se to vremenom desiti - rekao je on za "Blic" tada.


Stefanova odluka da se povuče iz javnog života bila je tolika, da čak ni najuporniji fanovi, nisu mogli da ga uoče na porodičnim fotografijama sa proslava i ljetovanja. Upravo to bio je razlog, što su mnogi nagađali da je srednji sin Brene i Bobe u nekoj vrsti sukoba sa roditeljima.


Da glasine nisu istinite, potvrdila je najnovija emisija "Paparaco lov", koja je porodicu konačno našla na okupu. Povod je bio drugi rođendan malog Aleksandra, na kome se pored Viktora i Sandre, Brene i Bobe, pojavio i Stefan Živojinović. Cijela porodica, složno i na okupu proslavila je veliki dan.

Ono što je pratioce gledaoce najviše iznenadilo je činjenica da je Stefan Živojinović za vrijeme odsustva potpuno promijenio izgled, pa sada ima dužu kosicu i bradu, a njegov stil u najmanju ruku mogao bi se opisati kao "kežual".

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.