x

VLADO GEORGIEV PRETUČEN: Napadnut ispred kluba u Belgiji!

Pjevač Vlado Georgiev navodno je pretučen u petak uveče ispred jednog kluba u Antverpenu. Nekoliko dana Georgiev je boravio u ovom gradu Belgije kako bi snimio spot, a ujedno i održao zakazane nastupe u jednom tamošnjem klubu, gdje se okupljaju mahom ljudi sa prostora bivše Jugoslavije.

Za vrijeme pauze u društvu bubnjara izašao je ispred kluba, gdje je prvo zapalio cigaretu. U tim trenucima pored njih prolazilo je nekoliko djevojaka sa mladićima, a Vlado je, navodno jednoj od njih počeo da dobacuje, što je dovelo do sukoba, a na kraju i tuče.

U tuči sa nekoliko mladića učestovao je Vlado i član njegovog benda, a ubrzo je na lice mjesta stigla policija. Najdeblji kraj izvukli su Georgiev i bubnjar.

Sve se odigralo u ranim jutarnjim časovima, a pjevač je sljedećeg dana imao dogovoren nastup u Štutgartu koji je želio da otkaže jer nije mogao da pjeva, ali je poslije kraćih ubjeđivanja od strane menadžera ipak odlučio da održi nastup.

Georgiev: Nisam povrijeđen, tukli su se neki ljudi

Kada smo u subotu ujutru kontaktirali pevača, nije htio da potvrdi ove navode, već je poručio sljedeće:

"Šta vam treba? Ma kakva tuča? Izašao sam da zapalim cigaru, i izbila je tuča. Nisam povrijeđen uopšte. Tukli su se neki ljudi", rekao je Vlado. 

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.