x

ŠESTI MODEL

Volkswagen ID.7 je električna alternativa Passatu

Njemački proizvođač najavljuje 700 kilometara s jednim punjenjem baterije

Volkswagen ID.7 velika je električna limuzina koja najavljuje izvrstan doseg s jednim punjenjem baterije od čak 700 kilometara. Volkswagen je nedavno predstavio ID.7, svoj šesti električni model označen slovima ID.

Volkswagen ID.7 je najlakše opisati kao električnu alternativu Passatu, a riječ je zapravo o serijskoj verziji koncepta ID. Iako je ID.7 još uvijek kamufliran uzorkom živih boja, vidljive su brojne poveznice s konceptom. Čini se kako će s vremenom ID.7 dobiti i karavansku verziju, što je Volkswagen najavio konceptom ID. Space Vizzion iz 2019.

Volkswagen još nije objavio tehničke specifikacije, ali i ono što je objavio vrlo je zanimljivo. Ranije je najavljivan doseg od 600 kilometara za ID.7, ali sada se njemački proizvođač hvali s čak 700 kilometara s jednim punjenjem baterije. Naravno, Volkswagen ID.7 baziran je na platformi MEB, kao i sva njegova električna braća.

Konceptni ID. Aero imao je bateriju od 77 kWh, pa je očekivati da će takva biti i u ID.7, uz još nekoliko opcija većih i manjih baterija.

Svjetska premijera serijske verzije, bez kamuflaža i s punim tehničkim specifikacijama, planirana je za drugi kvartal ove godine.

(avaz.ba)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.