x

Vraćali se sa svadbe, otac poginuo, kćerki se bore za život: Tinejdžerka (18) iz Bogatića bez dozvole vozila tatu u BMW, pa se zakucala u drvo

Muškarac R. P. (48) iz okoline Bogatića poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je njegova kćerka D. P. (18) bez vozačke dozvole upravljala vozilom “BMW 3” nakon što su se vraćali sa svadbe, saznaje Kurir.


Nezgoda se dogodila oko tri sata ujutru na putu Bogatić – Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sletio sa puta i udario u drvo.

Njih dvoje su bili na veselju, tačnije na jednoj svadbi u Bogatoiću i navodno, R. P. je malo više popio pa je dao svojoj kćerki da vozi nazad do kuće jer je dionica od restorana do njihove porodične kuće mala – kažu komšije sela kod Bogatića za Kurir i dodaju:

To navodno nije prvi put da djevojka vozi, i poginuli je imao povjerenja u nju zato joj je i dao volan u ruke, iako nema papir za to. Vjerovatno je malo brže ušla u krivinu i izgubila je kontrolu nad vozilom i sletjela s puta i direktno se zakucala u drvo. Auto je od siline udarca na prednjem dijelu potpuno smrskan.

Kako su dalje objasnile komšije ove porodice, nadaju se da će djevojčica preživjeti pošto je od zadobijenih povreda u udesu upala u komu.

Supruga R. P. je van sebe kada je saznala šta se dogodilo, kao i njene druge dvije kćerke koje nisu bile sa njima na proslavi kobne večeri – kažu oni i dodaju da je nesrećni čovjek na licu mjesta poginuo, a da je kolima Hitne pomoći prevezena povrijeđena tinejdžerka – kažu sagovornici i dodaju:

Jako nam je žao što su doživjeli ovu tragediju, jer su oni jedna divna, vrijedna i poštena porodica koja se bori da svoje tri kćerke izvede na pravi put. Svi idu u nadnicu i rade, pa čak i ta malena koja je vozila kola, beru jabuke, maline, ma sve rade i bore se.

.

.

.

.


Izvor: Kurir



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.