x

uspjela

Vratila se stara zgodna Miksi: Imala je 105 kg, smanjila želudac, smršala 27 kg, a sad pokazala vitku liniju u uskom kombinezonu!

Miljana Kulić već godinama kuburi s kilažom, a poslije operacije želuca i borbe za život, uspjela je da smrša 22 kilograma!

Miljana je sad izgleda liniju dotjerala još više liniju. Ona je na žurki zaplesala u svom stilu i izazvala ovaciju zadrugara.

Rijaliti zvijezda je stalno pričala da će liniju dovesti do savršenstva, ali je tek nedavno počela da mršavi. Problematična Nišlijka u jednom trenutku je imala čak 105 kilograma!


- Imala sam 105 kilograma, bila sam kao mečka! Na šta sam se napravila, Bože me sačuvaj! Majka me je stalno opominjala da moram da smršam, ali nisam imala volje. Uveče sam jela slatkiše, grickalice, bila sam zavisna od koka-kole - pričala je Kulićeva.


Ona je tada otkrila da se najviše ugojila tokom veze sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Stalno smo naručivali hranu. U pet ujutru jeli pice, pljeskavice... Natovio me je kao svinju, samo da me niko drugi ne bi želio - smatra Miljana, koja je u jednom trenutku shvatila da mora da smrša.


- Stesaću se i biću zgodna kao nekada! Ja sam u nekoliko navrata varirala s debljinom. Dešavalo mi se da imam 55 kilograma, pa 70, pa smršam na 60, pa se ugojim na 87.... Sve ukrug. Sad sam se opametila i više se neću zapuštati. Lijepa sam, a biću i zgodna, san svakog muškaraca!

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.