x

BRUKA I SRAMOTA

Vuk Mob živi bahato, a za dijete jedva i da odvaja novac! Ova uplatnica govori sve!

Gosti voditeljke Dušice Jakovljević u sinoćnjoj emisiji "Narod pita" bili su Vuk Mob i Marko Đedović, koji su se na samom početku emisije žestoko posvađali. Naime, Đedović je reperu očitao bukvicu zbog ponašanja prema bivšoj vjerenici Oliveri Konatar. Došlo je i do žestoke svađa kada je krenulo da se polemiše oko toga koliko reper šalje novca za svoje dijete, kada se uporedi sa tim koliko troši na sebe.

- Ja uvijek provociram javnost sa izjavama. Danas sam bio u Centru za socijalni rad, gdje su vidjeli da sam stabilan. Ćutao sam i krio mnoge stvari od javnosti. Jako je ružno da neko moju bol okreće protiv mene. Ja sam mom djetetu najbolji otac na svijetu. Ustajao sam u 7 i uzmem dijete, da bi Olja mogla da spava. Između mene i nje više ne ide. Nekog manje voliš, vidiš da ne ide... Ne kažem da je ne volim, dosta toga se promijenilo otkada se Olja porodila, hormoni, saznam da mi otac umire. Ja ne želim da pričam, to je između mene i Olje. Za tvoju informaciju prvi put sam dao 10.000 dinara, a poslije sam povećao, rekao sam - ako treba daću i više. Ne kažem da Olja laže, kažem da ja ne lažem. Imam uplatnice, sve imam. Advokat mi je rekao da je to dovoljno za dijete, a kako bude starilo da ću da povećavam... - pričao je Vuk.


- Ja pričam kao socijalni radnik i kao neko ko poznaje Oliveru. Koji advokat može da odredi koliko para ćeš dati svom djetetu? Pitaš majku svog djeteta - rekao je Đedović.

- Kad je izlazila iz kuće dao sam joj kola i 500 eura. Kola jeste vratila, pare nije. Nisam ni tražio. Ne dešavaju se ružne stvari jer se ni ne viđamo. Mi smo u sudskom sporu jer ja hoću dva dana nedjeljno sa svojim djetetom. Ja nju niti pljujem, ne ide nam zajedno - dodao je reper.


U nastavku emisije Vuk je skočio i krenuo na Marka i zaprijetio mu da mu više ne spominje dijete.

- Nastavi, pa ćeš vidjeti kako ćeš proći, samo mi spominji dijete, spomeni još jednom, ja te upozoravam! - prijetio je Vuk.


- Ja ću pričati šta želim! - nastavljao je Đedović.

- Moj život nikada neće biti javna stvar, kao ni dijete! - objašnjavao je reper.

Pink.rs došao je u posjed jedne od uplatnica, gdje se može videti da je Vuk svojoj bivšoj vjerenici poslao 10.000 dinara (oko 85 eura) 10. jula ove godine, zbog čega ga je Đedović sinoć žestoko osudio.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.