x

ZA PJEVAČICU BIO POGUBAN ULAZAK U BRAK: Zoranovo porodično prokletstvo Jelenu koštalo glave!

Brutalno ubijena pjevačica Jelena Marjanović nosila je tešku karmu porodice Krsmanović, u kojoj je rođena, ali se udajom za Zorana suočila sa njihovim porodičnim prokletstvom, zbog čega je na kraju platila glavom!

Beogradski numerolog Miša Zomboran na osnovu numerološkog koda pokojne pjevačice Jelene i njenog supruga Zorana, koji je pet mjeseci u Centralnom zatvoru u Beogradu, kaže da je njen život uvijek bio ispunjen problemima, ali da je ulazak u brak sa Zoranom za nju bio poguban zbog porodičnog prokletstva Marjanovića.

- Jelenin datum rođenja je pun teške karme, koju nosi od svoje familije. Njen život je uvijek bio praćen problemima i otežavajućim okolnostima gdje god bi se okrenula! Povrh svega toga, ona je otišla u još teže okruženje, sa još gorim porodičnim prokletstvom. Porodično prokletstvo Marjanovića ogleda se u tome da je muška strana i prije nekoliko generacija imala problem u porodično-emotivnim odnosima sa ženama. Nažalost, Jeleni je bilo suđeno da bude uspješna u karijeri i da postane poznata naročito poslije svoje smrti! - kaže za dnevni list „Alo!“ Miša Zomboran.

Zoranovi i Jelenini datumi rođenja ukazuju na to da njihov brak nije trebalo ni da bude sklopljen i da je u samom startu bio osuđen na propast.

- Kao što sam i ranije govorio, Zoran ima vrlo specifičan numerološki kod rođenja. Odmalena je bio poseban, povučen, veoma inteligentan. Tačno je znao šta hoće i kako to da dobije. U prilog tome govori to da je dobio mladu, lijepu i već uspješnu ženu. Želio je da od nje napravi veliku zvijezdu jer i sam voli moć, slavu i novac! Ali bilo bi bolje da taj brak nikada nije sklopljen, jer je u startu bio osuđen na propast.

- Jelena je odrastala pored muža i tako je sve više shvatala da to nije put kojim želi da ide. To nije bila karijera koju je željela, već izbor njenog supruga Zorana. On je Jelenu sve više gušio svojim riječima, mislima, zahtjevima... Njena karma govori da je svakako trebalo da bude razvedena žena ili udovica, odnosno da nikada nije trebalo da uđe u brak - ističe naš sagovornik.

Numerologija ukazuje na to da je Jelenin i Zoranov brak sklopljen zbog koristi.

- Bila je naivna i dosta mlađa od Zorana. Uspjeh je bio pred njom, a suprug je to koristio za svoju muzičku karijeru. Jelenu su svi gledali kao mašinu za pravljenje novca. Godine su prolazile, a njoj je bilo sve teže u takvim okolnostima. Sve češće su izbijale svađe između njih dvoje. Malo ko je mogao da iznervira Zorana kao njegova supruga ili ukućani - navodi numerolog.

Zoran Marjanović je od septembra 2017. u pritvoru zbog sumnje da je ubio suprugu, a nedavno je protiv njega podignuta optužnica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.