x

loša prognoza

Zamjenik direktora bolnice: Marina je u jako lošem stanju, životno je ugrožena, nema ni 40 kilograma!

Marina Tucaković u utorak je hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović gdje joj je pružena puna ljekarska njega i nalazi se pod budnim okom ljekara. Pored teške maligne bolesti sa kojom se Tucakovićeva bori već godinama, korona virus je dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje.

Prema riječima Profesora Dr. Peđe Savića, zamjenika direkora KBC Dragiša Mišović, ona je i dalje u životnoj opasnosti.

- Negdje sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a kovid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odnio, a posebno ovako nešto - započeo je razgovor Profesor Savić.


- Ona je i dalje respiratorno nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom... Na odjeljenju intenzivne njege je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je vidio... Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma - rekao nam je Dr. Predrag Savić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.