x

Započelo snimanje nove emisije "Tamburaši i Vi"

Radiotelevizija Bosne i Hercegovine je večeras započela snimanje nove emisije "Tamburaši i Vi", koju priprema i proizvodi Muzičke produkcija.

Ljubiteljima dobrog provoda i pjesama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, šaljemo dio atmosfere sa večerašnjeg snimanja nove emisije "Tamburaši i Vi", koja će se, od nedjelje 27.09., moći pratiti u programu BHT 1 i BH Radija 1. Specijalni gost voditelj emisije je glumac Nerman Mahmutović koji je u ulozi komičnog, raspjevanog konobara.

"Tamburaši i Vi“ je emisija u kojoj gosti (pjevači i osobe iz javnog života) pjevaju u pratnji solista i Tamburaškog orkestra Muzičke produkcije BHRT.

Emisija će u domove gledalaca i slušalaca Radiotelevizije Bosne i Hercegovine donijeti dašak atmosfere kafanskih večeri i tamburaških svirki za koju će biti zaduženi solisti i članovi kombinovanog Tamburaškog orkestra MP BHRT. Gledaoci i slušaoci će uživati u 25 minuta nastupa afirmisanih imena narodne muzičke scene, te novim talentima i izvođačima koji su na putu afirmacije u svojoj muzičkoj karijeri.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.