x

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK IZ KOTORA: Vjetar baca kruzer kao da je KUTIJA ŠIBICA! "Aman više, ne dovodite brodove i ljude u opasnost"

Zbog najavljenog nevremena u Crnoj Gori danas je na snazi narandžasti meteoalarm, zbog čega se pored obilne kiše i jakih pljuskova, očekuje se i olujni južni vjetrovi.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

A jeziv snimak iz Bokokotorskog zaliva na Instagram stranici "montenegrin.beauty" pokazuje da je vjetar, sudeći po udarima vjetra u bok broda, itekako bio snažan.

"Ovo je Južni vjetar! Šalu na stranu, najavljeni su jaki udari južnog vjetra, a možete vidijeti i kako to izgleda na dijelu", stoji u opisu videa na pomenutoj Instagram stranici.


Kako se vidi na snimku, ogroman putnički brod se uslijed jakog vjetra nagnuo na lijevi bok i bio je prinuđen da tako plovi duže vrijeme.

U jednom trenutku međutim, uspjeo je malo da se ispravi, ali zbog vjetra koji nije odustajao i dalje je nije uspjevao u potpunosti da se vrati u normalni položaj.

"Ne dovodite ljude u opasnost"

Jeziv prizor šokirao je sve koji su brod videli uživo ali i one koji su naišli na video.

"Užas, samo da se ne prevrne",

"Baš se čudim da ovi brodovi ulaze u Kotor i na Jadransko more kad se zna da je loše vreme ili dolazi loše vreme?

Naravno da su putnici platili i planirali da putuju da vide Crnu Goru ali zašto da se rizikuju životi naroda i da se slome ovi brodovi?

Niko ne pobeđuje protiv oluje ili prirode",

"Aman više, ne dovodite brodove i ljude u opasnost",

"Ma ne bi oni smeli u zaliv i kad je lepo vreme", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

(Kurir.rs/Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.