x

Zatvoren Porodični Urban Sajam & Sajam vjenčanja! (GALERIJA)

U prelijepom kongresnom centru hotela Hills održan je i treći dan ll. BiH Porodičnog Urban Sajma & Sajma vjenčanja za koji su zaslužni Ministarstvo Kulture i sporta KS kao generalni pokrovitelj, Općina Ilidža, Ministarstvo za obrazovanje nauku i mlade KS, Općina Hadžići kao zlatni pokrovitelji i Sparkasse Bank - sponzor projekta.

Za samo zatvaranje sajma organizatori Urban Managementa priredili su više modnih revija, naravno na oduševljenje  publike Modne agencije FModels. Svi posjetitelji mogli su cijeli dan uživati u raznolikoj sajamskoj ponudi mnogobrojnih kompanija kao i domaćih prozvođača  kao što su BH Telecom, SIRMA - Zenica, dekorativni materijal, Marcaffe, ARS POPULI, Sunnyland, Malagic, Balon Dekor, Bob Ekskluziv svadbeni salon i ekskluzivni restoran, Bambus-Otoka, City Deal, Svadbene dekoracije Sarajevo, Caffe pekara Mrvica, Caffe Matic, Džudžo, Kobra, Dekoupage Zlatni kist, Kozmetički studio Diamond Touch, Salon Vjenčanica Hills, Studio Weeding Dreams, Sweet Flover dekoracije, Only Vip -Italijanska vina, Photography Benjamin Crnovršanin, Nakit by Asja, Lamija Art-Krativna sehara, Fox in a box, Profi Light, AloeVera, Halilović, Woolline, Koska Swets, Slatka Varos Tabak, Strgačina, Herceg, Koscan, Oriflame, Srednja poslovna skola i Srednja tekstilna škola Sarajevo.

 

Sajam je imao i cjelodnevne programe na centralnoj bini, a za sami kraj predstavili su se i najmlađi manekeni FModelsa pred mnogobrojnom publikom sa različitim performansima, a sve u znaku svečanog oblačenja i vjenčanja. Kompletan program upotpunila je i revija vjenčanica Ekskluzivnog salona Vjenčanica Hills i Studija Weeding Dreams koju je otvorila Bogdana Trifković, Miss Earth BiH za 2014.godinu.

 

Za besprijekorne frizure bio je zadužen frizerski salon "QUEEN"by Selma Salčin (svjetski sudija na takmičenjima frizera), za savršenu sminku  studio "AMORE"-Ajdin Mulavdić& STUDIO NINA. Takođe u sklopu modne revije predstavila se i Srednja tekstilna škola sa svojom kolekcijom svečanih haljina koju su dizajnirali i šili učenici škole. Zabavni dio su upotpunili učenici Muzičke škole sa Ilidže, plesni klubovi Astorija, Aster, AP, Peti element, balerine i još mnogi drugi. Za uređenje sajamskih štandova bila je zadužena kompanija Dexpo Design, za tehničku podršku i uređenje  Profi Light, Hotel Hills i New Event, a za promotivni materijal pobrinula se kompanija za štampu "INTEA".

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.