x

vesela žurka

Zavirite na Praznik mimoze: Maskenbal uz veselu Tijanu Dapčević! (FOTO+VIDEO)

Maska "Palma import" sa porukom "koju moj mali pekne, ta ne pretekne" osvojila je prvo mjesto na maskenbalu 49. Praznika mimoze koji je održan sinoć u Mediteranskom centru Instituta Igalo. Zahvaljujući pozivu Turističke organizacije Herceg Novi i organizaciji tima magazina i portala Furaj.ba, ekipa novinara iz BiH prisustvovala je ovoj manifestaciji.

Bio je to duhoviti komentar na pojavu palminog surlaša koji je desetkovao palme na hercegnovskoj rivijeri.

Drugo mjesto osvojila je maska "Ljepotica i zvijer",a treće "RIP Playboy".

O najboljima je odlučivala publika, a novčane nagrade u iznosu od 1.000, 800 i 500 eura obezbijedila je Direkcija 49. Praznika mimoze, a one su su dobile i nagrade u hrani i piću koje su obezbjedili sponzori Trebjesa Nikšić i Plantaže 13. jul Podgorica, Čigota.

Nagrađene su i maske LeLED, Gori vatra, Sunđer Bob, Čarli Čaplin i Požar.

Pod maskama su bili Novljani, Tivćani, Budvani, Kotorani, Barani, a sve više je i onih koji su kao gosti koristili barem krinku dajući tako dodatni ton maskenbalskom kolopletu.

Prvi ovogodišnji maskenbal u okviru 49. Praznika mimoze koji organizuju Opština Hereg Novi i JUK Herceg fest, održan je u tradicionalno dobroj atmosferi i raspoloženju.

Sve je počelo nastupom Gradske muzike i mažoretki, koji su defileom i prepoznatljivim zvukom najavili feštu. Zatim su maske, njih oko 300 "preuzele stvar u svoje ruke". Atmosferu su dodatno "zagrijali" Klapa Stari kapetan i Tijana Dapčević koja je pjevala hitove Negativ, Zemlja mojih snova, Ljubi mi se.

"Ovo je pravi način da proslavim rođendan. S obziirom da 24 godine se bavim ovim poslom navikla sam na takve situacije da sebi za rođendan naprvim žurku kad imam nastup", kazala je Tijana novinarima i dodala da voli Herceg Novi i Praznik mimoze.

"Maskenbali su lijepi, divni, na radost i drugačiji", rekla je Tijana.

Na pitanje kako bi se maskirala da to mora večeras da uradi, bez mnogo razmišljanja je odgovorila da bi bila Lepa Brena. Ispričala je i da sinu barem jednom godišnje priprema masku, a kako će biti maskiran odluči za pet minuta.

Do kraja Praznika mimoze preostaje još jedan maskenbal na kojem će, takođe u Institutu "Dr Simo Milošević", nastupiti grupe Toć i Exodus.


(Vijesti.me)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.