x

folker posjeduje vilu iz snova

Zavirite u luks vilu Miloša Bojanića od 1,5 miliona eura: Ogroman bazen nasred dvorišta, ljetnja kuhinja...

Miloš Bojanić otvorio je vrata svog luksuznog doma u Vojvodini, nadomak Fruške gore.

Folker na obroncima Fruške gore posjeduje luksuznu vilu, za koju se pisalo da je u nju uložio vrtoglavih 1,5 miliona eura. Međutim, kako pjevač ističe, on posjeduje ne samo jednu, već dvije kuće u istoj ulici.


- Tako je, sazidao sam dvije kuće, prethodna je proglašena kao najljepša u Vojvodini. Za ovu još nije bilo žirija, ali koliko se priča o njoj po medijima, ispašće da je najljepša - smije se Bojanić na samom početku.


- Ja sam sve osmislio, pretežno sam ja učestvovao u svemu, ali sam čovjek ni za dobrim ručkom ne može puno učiniti. Bazen sam uz pomoć jednog svog radnika odradio, dosta je trebalo angažovati ljude, ali za pet mjeseci smo uspjeli sve da sprovedemo u djelo - otkriva Bojanić u emisiji "Premijera vikend specijal", pa dodaje:


- Ženu smo sakrili, jer ona nije javna ličnost, mada nema razloga da je krijem, ona je uvijek moj vjerni pratilac i uvijek je tu za mene - smije se pjevač.

Kažu da upravo Bojanić ima najskuplju kuću na javnoj sceni, ali folker se sa tim ne bi složio.


- Ne bih ja to tako rekao... Priča se o nekim milionima, nije sića, ali nisu ni milioni. Možda ima tu oko jednog miliona, ali nije baš sve kako se priča - ističe Miloš.

Inače luks vila posjeduje bazen nasred dvorišta, ljuljaške, ljetnju kuhinju, a sve je sređeno sa ukusom.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.