x

brani ga

Žena Mike Aleksića prvi put o žrtvama i kancelariji strave: Tu čak nema ni vrata, silovao je utorkom, a nije ni išla na časove!

Profesorka Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića, poznatog učitelja glume koji je osumnjičen za silovanje, prvi put od njegovog hapšenja otkriva sa čime se suočava i kroz šta prolazi od kada su optužbe protiv njenog muža isplivale u javnost.

Supruga Miroslava Mike Aleksića Biljana Mašić je, prvi put od početka skandala koji je potresao Srbiju, progovorila o detaljima hapšenja nastavnika glume optuženog za silovanje i seksualno zlostavljanje učenica, i do detalja opisala razgovor s inspektorkom koja ga je privela.


Biljana Mašić je otkrila i da je za ime glumice koja je njenog supruga optužila za silovanje - Milene Radulović, saznala tokom hapšenja od prijateljice advokata, a sada i da "jednu od djevojaka koje su ga optužile za silovanje Mika nije ni pripremao za glumu".


"Djevojka koja je optužila Miku da ju je silovao svakog utorka, on uopšte nije spremao za glumu. On te godine nije htio da radi ni sa kim iz te generacije. Moj muž tvrdi da se s njom u životu možda dva puta rukovao. U to vrijeme, 2018. godine, imao je i ozbiljne zdravstvene probleme zbog kojih nikako nije mogao da učini to za šta ga optužuju", rekla je Mašićeva i dodala:


"Maloljetnu djevojku koja ga je optužila, on je izbacio iz studija zbog lijenosti. Ja sam ga molila da je vrati, bilo mi je žao jer je darovita, i na moj nagovor je vratio", rekla je supruga Mike Aleksića i osvrnula se na kancelariju o kojoj se proteklih mjeseci pisalo i pričalo, a u kojima je on navodno zlostavljao polaznice škole.


"Na kraju, ta kancelarija u kojoj se sve navodno odvijalo nikada nije imala vrata. Nju koristimo Mika, Ivan Zarić i ja. Mika je tu provodio vrijeme uglavnom da bi pušio, a najviše sam je ja koristila. Mika je držao časove ponedjeljkom i utorkom, ja srijedom i četvrtkom, Zarić petkom i subotom. Znači, djevojke su bile traumatizovane utorkom, a kod mene dolazile četvrtkom. Nisam primijetila ništa, niti su mi išta rekle. Kod Zarića su bile dva dana kasnije, takođe ni riječi!", rekla je Biljana.

.

.

.

.

.

Izvor: Novosti

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.