x

Žena od sultana se proslavila u Grandu: Došla do finala pa Saša Popović presjekao i sve joj bilo čudno!

Mlada pjevačica Tijana Milentijević koju sada već svi znaju kao "Žena od sultana", svoje korijene vuče iz takmičenja "Zvezde Granda" kada je prvi put imala dodira sa javnom scenom.

Pjevačica je govorila o svojim muzičkim počecima i odnosu sa Sašom Popovićem, direktorom Grand produkcije.

- Došla sam do superfinala, Popović je odlučio da to bude top 10, a ne top 8, u posljednjem trenutku. Iz prvog pokušaja, što je baš čudno sam došla do superfinala. Što se tiče kolega, pa ja sam sa svima u dobrim odnosima - rekla je ona.


Tijana nam je otkrila i da li je dobila ponudu od Saše Popovića da radi za njegovu produkciju i da li bi to možda učinila u ovom momentu.

- Što se tiče pjesama, Saša mi je odabrao samo prvu pjesmu "Lepa, mlada, pametna" a što se tiče ostalih pjesama, to je već moj izbor. Već duže vrijeme nisam radila sa njima, tako da sam otpočela individualnu karijeru, pa ću vidjeti dokle ću dospjeti - rekla je ona i dodala kakvo mišljenje ima o Popoviću.


- O njemu mislim sve najljepše, odavno se nismo vidjeli. Uvijek mi je dao savjete, jer sam jako mlada, gledao me kao svoje dijete. Pristala bih da gostujem u njegovim  emisijama, a što se tiče saradnje, ja sam potpisala drugi ugovor, tako da ne bih ušla u "Grand" - rekla je Tijana Milentijević.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.