x

Zilha uhvaćena kako šeta u Novom Pazaru: Ne liči na sebe sa slika na Instagramu! (FOTO)

Dragana Mitar i Edis Fetić se više ni ne ustručavaju da pokazuju emocije i razmjenjuju nježnosti, iako su oboje u braku i dalje.

Edis je nedavno bio na sudu, jer ga je supruga navodno tužila, međutim niko nikada nije ni vidio Zilhu osim na njenom Instagram profilu, do sada.

Ona je uhvaćena u Novom Pazaru kako šeta. Ostalo je nepoznato gdje se uputila i sa kim, ali po ovome se vidi da ona ne sjedi kući, a da li gleda Zadrugu, pa sigurno da gleda!


Pored toga, vidna je promjena, ako uporedimo njene fotke sa Instagrama i ove, vidno je smršala, pa i što je očekivano, ipak je u nezavidnoj situaciji, kako komentarišu gledaoci.

Mnogi se nadaju njenom ulasku u Imaginarijum i priželjkuju taj susret, ali ona se nije ni na sudu pojavila sudeći po Edinim riječima, a on je više puta garantovao da ona neće ući i da čak ni ne prati njegovo učešće, a čini se po njoj, da ima pametnija posla.

Da li će uspjeti da postigne dogovor za produkcijom televizije Pink i pridruži se Edi u Imaginarijumu, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.