x

Zenica

Zimska čarolija u Zenici, dobrodošli u „Studengrad“! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Zimska praznična čarolija u Zenici je odavno počela. „Studengrad“ je prije nekoliko dana zvanično otvorio svoja vrata, bajkoviti prizori iz srca Zenice nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Prve reakcije sugrađana su fantastične, riječi hvale dolaze sa svih strana, a promjena je u odnosu na prethodne godine očigledna. Novogodišnja rasvjeta, ukrašene adventske kućice, klizalište, različiti programski sadržaji za sve uzraste, dio su zimske pustolovine u okviru „Zenica Advenutre“, koju RTV Zenica po prvi puta u historiji, uz pokroviteljstvo gradonačelnika Fuada Kasumovića, Gradske uprave i partnerskih javnih preduzeća organizuje u našem gradu.


Upravo je, prije nego što je „Studengrad“ proglasio svečano otvorenim, gradonačelnik Kasumović izrazio svoju zahvalnost našoj kući, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata i Bosanskom narodnom pozorištu na ideji i realizaciji manifestacije, koja je našu Zenicu uvrstila na turističku mapu u regionu, koja novogodišnjom ponudom i sadržajima privlači veliki broj posjetilaca, te doprinosi pozitivnom ambijentu u gradu.


.

„Studengrad“ će biti otvoren do 21. januara 2019. godine, zakupci kućica pripremili su bogatu i raznovrsnu ponudu, sa slanim i slatkim novogodišnjim delicijama, te drugim proizvodima prigodnim za aktuleni praznični period. Pored toga će „Studengrad“ do 11. januara biti i centar većine zbivanja u okviru „Zenica ADVENTure“, a kruna svih događanja su koncerti kojima ćemo ispratiti 2018. godinu, 30. decembra uz Crvenu Jabuku, a u najluđoj noći uz Amela Ćurića, Envera Lugavića Kiceta i Enesa Begovića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko/
Izvor : Zenicainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.