x

bila ljubavnica

Zlata Petrović priznala da je bila s oženjenim i ne stidi se: Nijedna žena me nije jurila, tjerala sam ih da idu kući na vrijeme!

Pjevačica Zlata Petrović nikada nije krila da je svojevremeno bila u vezi sa oženjenim muškarcima, a sada je na mrežama jedan snimak postao viralan.

Naime, pjevačica je u jednom intrrvjuu priznala da je "x puta bila u šemi sa oženjenim ljudima", ali da ih je uvijek tjerala kući na vrijeme svojim ženama.

– Ja sam bila x puta u šemi sa oženjenim ljudima, ali me nijedna žena nije jurila. Jer, ja nikada nisam nikome bila problem, ja nisam nikome išla na kuću, čak sam na vrijeme tjerala ljude da idu svojim kućama i tako dalje, i tako dalje – rekla je Zlata.


Inače, ona je svojevremeno za domaće medije izjavila:

- Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čovjeka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da dijelim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lijepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile - ispričala je jednom prilikom Zlata Petrović za domaće medije.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.