x

Znakovi koji pokazuju da između vas postoji velika hemija

​Da li vam se nekada dogodilo da dok razgovarate sa osobom koja vam se sviđa osjetite nalet "struje" koji vam prođe kroz tijelo?

o je zapravo ono što se naziva "hemijom" između dvoje ljudi, ili varnicom, koja zapravo otkriva vaše iskrene simpatije.

Mnogi smatraju da je hemija neophodna za uspješnu vezu. Iako su brojni drugi faktori potrebni, ako od samog početka ne postoji hemija između dvije osobe, vrlo je vjerovatno da se neće uspostaviti bliska veza.

Zbog toga je važno da obratite pažnju na sljedeće znakove već pri prvom susretu sa osobom koja vam se dopada.

Smije se u vašem prisustvu

Osoba koja osjeća romantične varnice dok razgovara sa vama uglavnom će imati blaženi osmijeh na licu. Čak iako pokušava da ga sakrije, to joj teško polazi za rukom.

Taj osmijeh ukazuje na osjećaj unutrašnjeg zadovoljstva koje osjeća kad ste zajedno. Ukoliko u toku razgovora često primjetite osmijeh na licu osobe koja vam se dopada, sasvim je moguće da su simpatije obostrane.


Trudi se da vas dodirne

Ako osoba stavlja svoju ruku na vašu, želi da vas zagrli, da vam bude bliže, pomiluje vas po kosi ili slučajno dodirne ruku, moguće je da želi sa vama bliži odnos. Hemija podstiče dvije duše da se zbliže i da se njihove energije ukrste, zbog čega je pojačana želja za dodirom.


Gleda vas u oči

Oči su ogledalo duše, a kada posmatrate oči osobe koja vam se dopada pojavit će se iskre koje često nazivamo "leptirići u stomaku". Ako primjećujete da osoba tokom razgovora više fokusira pogled na vaše oči, moguće je da gaji određene simpatije i da je zavladala ljubavna hemija među vama.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.