x

Znam sa kojim političarima se Sanja j..ala za pare: Pavle Jovanović opleo po bivšim cimerima i otkrio njihove tajne!

Bivši zadrugar Pavle Jovanović po izlasku iz "Zadruge" otvorio je dušu za Rijaliti magazin i iskreno rekao svoje mišljenje o doskorašnjim cimerima. Otkrio je i neke tajne koje možda nismo uspjeli da vidimo o stvarima koje su mu poručili zadrugari da prenese porodicama i prijateljima i otvoreno govorio o aktuelnim aferama.

Kako si se snašao sada nakon izlaska iz "Zadruge"?

- Odlično. Prvog dana sam se uklopio u spoljni svijet i počeo da radim, vratio se svojim obavezama, sve je u principu u redu, nema nikakvih iznenađenja.

Šta je u stvari tačan razlog tvog ulaska u rijaliti?

- Ja sam ušao tamo na nagovor nekoliko novinara i prijatelja. Dosta sam oklijevao i nakon toga me je zvala velika šefica i produkcija. Ni tada nisam ušao, nakon dva mjeseca me zvao prijatelj i rekao mi da mogu dobru lovu da zaradim i da se ispromovišem, jer znam da pjevam. Podržali su moju odluku za ulazak i Peđa Medenica, Slađa Alegro, Seka Aleksić i mnogi drugi.

Je l' istina da si Draganinoj drugarici rekao da ulaziš tamo da bi podržao Draganu?

- Ja sam bio ljut na Draganu jer me nije obavijestila da ulazi. Znala je da će joj kopati po životu.

 

Jeste li vi bili u dobrim odnosima kada je ona ulazila u "Zadrugu"?

- Nismo. Ona i ja smo bili na rođendanu zajedničkog druga i ona je došla sa Edom (njenim bivšim ljubavnikom prim. aut.) i bilo je jasno da od nas nema ništa i nismo komunicirali. Ali svakako to nije bio prvi put da dolazi sa Edom. Bila je i na splavu kod mene sa njim dok joj je muž bio tri separea ispod njihovog.

Je l' to bila ljubav s obzirom na to da si u "Zadruzi" iznio tačne datume svega što vam se desilo?

- Pa bilo je strasti, bilo je zaljubljenosti. U stvari, bilo je svega. Nije potrajalo da bi to preraslo u ljubav, ali da je išlo u tom smjeru, jeste.

Jeste li se zbog Ede rastali ili postoji neki drugi razlog?

- Razlog je jedna jedina svađa koju smo imali, a i ona je sitna svađa. Onda me je pozvala i rekla da ipak ne može da se razvede i ostavi muža. Da li se viđala tada s njim ili ne, ne znam, ali mislim da nije jer smo stalno bili zajedno.


Kakvu si reakciju očekivao od Dragane i jesi li želio da obnovite kontakt?

- Nisam očekivao nikakav kontakt. Mislio sam da mi se neće javiti. Ali tamo se sve promijenilo, ona mi je draga jer smo se normalno rastali. Ona jeste meni obećavala djecu i porodicu i zbog toga je ispala nekorektna jer je iznevjerila moja očekivanja.

Šta se desilo napolju sa Ša, jeste li se čuli ili vidjeli?

- Ša mi je pisao kad sam izašao. Zvao me je da zajedno odemo da obiđemo Mikija poslije izlaska iz bolnice. Ja sam svakako htio da odem jer mi je Suzana rekla šta da mu prenesem, a to je da joj je jako teško bez njega i da ga voli. Kao i da joj nije drago zbog snimaka se.sa koji si pušteni.

Jesi podržao ili osudio Suzanu za onolike laži u vezi sa se.som sa Mikijem?

- U ljubavi je dozvoljeno da se laže. To je normalno. Ja njihovu ljubav podržavam. Laganje ima opravdanje kad ima ljubavi među ljudima.

Postoji li mogućnost da ti Ša uradi pjesmu, pošto od tebe čuh da ste sada super drugari?

- Ko zna da li bi radili jer on radi modernije stvari, a ja bih karijeru gradio u drugom smjeru. Karijeru planiram sa nekim drugim ljudima. I prije "Zadruge" su me nagovarali da pjevam, ali sada je idealna situacija za to.

Kaješ li se zbog nečega i da li bi nešto promijenio da opet uđeš?

- Ne kajem se ni zbog čega, samo bih promijenio to da ne vjerujem ljudima nekim kojima sam vjerovao.


Vidio si kada si izašao aferu koja je potresla sve, a to su veze sa pros..tucijom Sanje Stanković i Ane Korać?

- Za Anu nisam čuo, a za Sanju sam čuo, i to ne od malog broja ljudi. Za Sanju je to jasno kao dan, nemam dokaz, ali da znam, znam. Ona je za pare bila i sa nekim političarima i sportistima, ali o imenima ne želim da pričam jer su neki od njih moji prijatelji i neću da im ugrožavam brak.

Kako komentarišeš Anu i Davida?

- Kad je sve počelo, ja sam rekao Davidu da ustane i raskine sa Aleksandrom Subotić, pa tek onda da se smuva sa Anom. On mi je rekao da je to uradio u emisiji na radiju, ali me je slagao. Ja njega razumijem jer sam se ja jednom našao u takvoj situaciji.

Šta misliš o ponašanju Miljane Kulić?

- Ona je jedna bolesnica koja odbija i baca terapiju kad joj donesu i strašne stvari radi koje vi niste vidjeli, jer ne smije dijete da se snima. Uzme malog Željka u ruke, jer tada ne smije da se snima, i napada nas i kune nam porodice. Klela je ona sve od televizije do svakog zadrugara. Ona dijete zloupotrebljava i koristi. Ona je psihijatrijski bolesnik.

Šta misliš o Luni i Marku?

- Apsolutno ih podržavam. Marka sam savjetovao da je ne dovodi do nervnih slomova. Mora da je razumije, ona je dijete. Luna je divna djevojka i mnogo dobra duša. Veoma mi je žao što joj se sve desilo i dešava i dalje. Ja sam u dogovoru s Markom postavio Lunu za gazdu. Volio bih da Luna pobijedi.

.

.

.

.

.

.

..

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Kredit nudi 100% garancije Nudimo kredite i naše usluge su 100% zajamcene, kontaktirajte me odmah: E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01