x

Zola pristao na kiretažu za 50.000 eura? Za pare sve može!

Marija Kulić danima unazad pokušava da ubijedi svoju kćerku Miljanu Kulić da ode na kiretažu. Iako je Miljana u prvi mah pristala na to, ona je promijenila svoju odluku jer njen dečko Lazar Čolić Zola nije bio saglasan sa time, pa joj je čak rekao i da njihov odnos neće biti isti.

Marija je našla pravi način kako bi ubijedila Zolu da odustane od nagovaranja da Miljana održi trudnoću, te mu je ponudila novac. Onaj koji će dobiti od honorara koji je poklonio ugovorom za dijete - 50.000 eura. Dakle, ugovor mu je ukupno bio na oko 60.000 eura jer je cifra od 50.000 bila 85 odsto.

- Miljana će da se vrati u normalu, samo da je ne podsjećaš na ovo ako to sutra uradi. I eto ti još 50.000 eura. Samo ne smije da potone. Nemoj da se brineš, donijećeš pravu odluku. Ostajete zajedno, ne daj Bože nešto da bude ja tebi pare vraćam. O tome nemoj da razmišljaš - pričala je Marija.


- Mozak mi je kaša - rekao je Zola.

- Molim te da me poslušaš, neće da vam pobjegne to, a svakako ćete da zaradite pare. Da ti kažem nešto ti moraš da otvaraš oči sa kim praviš djecu i sa kim ćeš da praviš porodicu. Da vidite kako ćete funkcionisati napolju. Ako ne daj bože nešto bude s vama, ja tebi pare vraćam i to je to - nastavila je Kulićeva sa pregovorima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.