x

ZORAN MARJANOVIĆ ODLAZI DA SE ZAMONAŠI: Krije u koji manastir će otići!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović, ozbiljno razmišlja da ide u manastir, saznaje Kurir.

Marjanović, koji je osumnjičen za njeno ubistvo, nedavno je izašao iz Centralnog zatvora i rijetko kome se javlja na telefon, ali se zato povjerio bliskim prijatelju i rekao da želi da se posveti kćerki i molitvi.

Prema riječima našeg sagovornika, kompozitor planira da posjeti i manastir u koji je odlazio prije nego što je završio u Centralnom zatvoru u Beogradu, odakle je nedavno izašao.


Zoran nije rekao o kom se manastiru radi, ali se pretpostavlja da je riječ o jednom od hramova na Fruškoj gori.

- Sve mi je ovo teško palo. Nepravedno sam bio u zatvoru. Ni to mi ne smeta ako će sud da dokaže da nemam nikakve veze s ubistvom moje žene. Sada mi je jedina utjeha kćerka Jana, jer želim da zaboravim sve što sam proživio za ovo vrijeme. Posvetio sam se komponovanju, porodici i djeci - rekao je Zoran bliskom prijatelju.


On mu je potom najavio šta će da uradi.

- Želim da povratim svoj mir i zato ću da posetim manastir, možda ću tu i da ostanem neko vrijeme. Želim da se molim bogu jer to je jedino vrijedno, sve ostalo nema smisla. Nemam namjeru više da komuniciram s medijima, niti s ljudima koji nisu bili uz mene u najtežim trenucima. Nikome se ne javljam na telefon i izbjegavam negativnu energiju. Rijetko i izlazim iz kuće bez neke veće potrebe. Porodica i kćerka Jana i sin Uroš su mi sve i to mi je jedino važno - rekao je Marjanović svom drugu koji je bio iznenađen Zoranovom namjerom da se možda čak i zamonaši u tom manastiru.


Zoran Marjanović (40), osumnjičen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki, u Borči, ubio suprugu Jelenu Marjanović (33) prije dvije nedjelje je izašao iz Centralnog zatvora.

- Zoran je bio presrećan kad je došao kući, a najsrećnija je bila mala Jana. Kad ga je ugledala na slobodi, ozarila se. Sve vrijeme se motala oko njega, sjedila mu u krilu i pjevala. Zoran joj je rekao da je mnogo voli i obećao joj je da se više nikada neće razdvajati - rekao je naš izvor nakon puštanja Marjanovića iz CZ.


- Ja sam Srbin pravoslavac, idem u crkvu i molim se bogu! Šta ima čudno u tome?! Moja Jeca je dobro znala sve moje molitve - pričao je svojevremeno za medije Zoran Marjanović.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.