x

Zoran otkrio šokantne detalje o zločinu: Vidio sam ubicu, štite ga moćnici!

Zoran Marjanović (40), suprug ubijene pjevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), povjerio se bliskom prijatelju koji ga redovno posjećuje otkad je izašao iz pritvora i ispričao mu da se sreo oči u oči sa ubicom svoje supruge, koga štite neki moćni ljudi u Beogradu!

Suprug Jelene Marjanović zasad je jedini osumnjičeni za njeno ubistvo, a optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage. Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je tijelo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umiješan u zločin, da bi tek sad otkrio i da sumnja na jednog muškarca koji bi mogao da se dovede u vezu sa Jeleninim ubistvom.


- Otkad je pušten iz pritvora, Zorana u kući u Borči posjećuju prijatelji. Jednom od njih povjerio se tvrdeći da zna ko je ubio Jelenu i da misli da je na ulici čak i sreo tog čovjeka. Kada ga je prijatelj pitao zašto policija bar ne obavi razgovor s njim, Zoran mu je tvrdio da je taj čovjek "nedodiriljiv" jer ga štite neki jako moćni ljudi. On smatra da upravo zbog toga cijeli slučaj i dalje tapka u mjestu, a krivica se svaljuje na njega - kaže naš izvor.


Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana poslije ženine smrti, da bi 10 mjeseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode. Zbog nedostatka dokaza optužnica je još na čekanju, a pitanje je da li će on i biti optužen. Prijatelji koji vjeruju Zoranu nadaju se da će novi tužilac koji je preuzeo slučaj imati snage da riješi ovu misteriju.


- Novi tužilac razmatra sve dokaze prikupljene u istrazi. Zatražena su nova vještačenja, a vjerovatno će svi svjedoci biti opet pozvani na razgovor, ali i neki koji dosad nisu saslušavani. Može se očekivati da se provjere i ove tvrdnje koje je iznio Zoran, a ranije je o tome novinarima govorio i njegov otac Vladimir - navodi naš sagovornik.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.