x

Zvanično: Pronađeno svih devet tijela iz olupine helikoptera smrti u kojem je bio Kobi Brajant!

Pretraga mjesta pada helikoptera u kojem je bio Kobi Brajant, njegova kćerka Đijanina, i još sedmoro ljudi, privodi se kraju, pošto je stigla potvrda da je izvučeno još šest tijela sa zgarišta od ukupno devet koliko se nalazilo na letu kobnog dana.

Podsjetimo, dan ranije, zvaničnici okruga Kalabasas u kom je došlo do stravične nesreće, obavijestili su javnost da su izvučena tri tijela.

- Istražitelji aktivno rade na identifikaciji tijela pronađenih na mjestu pada helikoptera. U toku je obdukcija tijela žrtava - potvrdili su zvaničnici.


Služba za bezbijednost saobraćaja mjesta Kalabasasa u toku dana je objavila snimak pretrage terena i mjesta pada letjelice.

Zbog nepristupačnog terena na brdu gdje se srušio helikopter sve raspoložive službe pretrage su otežano radile na prilasku olupini od koje je, sada se to izbliza može vidjeti, ostalo samo zgarište.


Dignut je i dron koji je dao bolju sliku sa mjesta nesreće, sa visine se tek vidi koliko je to bio strašan i silovit udar poslije kojeg se sve raspalo u stotine dijelova.

Američki mediji takođe prenose da policija patrolira blizu mjesta nesreće da bi odbila potencijalne lopove.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.