x

drama

Zvezdan pokušao da provali u Anin stan? Šutirao vrata, galamio, prijetio, komšije zvale policiju! Htio da otme važne papire!

Zvezdan Slavnić navodno je htio na silu da upadne u stan Ane Ćurčić, u kom žive njena majka i sin, pa umalo nije bio priveden u stanicu policije. Diskvalifikovani zadrugar nema mira u spoljnom svijetu i pravi probleme na svakom koraku.

Nakon što su se on i njegova djevojka smjestili u stan njegovog oca Zorana Moke Slavnića, on po svaku cijenu želi da dođe do porodice bivše, nevenčane supruge da bi pokupio svoje stvari, ali eventualne materiijalne dokaze koje oni čuvaju, a njega time mogu da strpaju iza rešetaka.


- Zvezdan se neko vrijeme zaista primirio kod Moke u stanu sa Anđelom, valjda su bili u šoku i haosu poslije diskvalifikacije. Imali su sve, pa on i nije razmšljao o Ani i njenima. Kako je vrijeme prolazilo, a Zveki iščitao šta se sve pisalo, počelo je da ga kopka šta oni to imaju, a može da ga upropasti. Takođe, sve njegove lične stvari su ostale u stanu u kom je živio s Anom, njenom mamom i njenim sinom. Palo mu je na pamet da dođe do svega toga, ali i do dokaza koje Ana ima protiv njega - počinje izvor blizak porodici Slavnić, koji nam u nastavku otkriva i šta je bivši učesnik "Zadruge" uradio da dođe do svojih stvari.


- Zvezdan se nije vidio s Aninom decom, ali je pokušao da dođe do njih, odnosno da ih pozove telefonom. Niko mu se nije javio. Onda im je slao i poruke, ali ni to nije upalilo. Oni neće da čuju za njega ni u najgorem scenariju. Kada je shvatio da mu se neće javiti, Zvezdan se zaputio na Novi Beograd, u Anin stan, gdje je i on nekada živio. On misli da su tamo i dalje njegove stvari, ali i sve ono što je Ana pričala u programu, a njega može da upropasti. Upao je u zgradu, zvonio, lupao na vrata, a onda, kada mu niko nije otvorio, počeo da udara najjače i galami - nastavlja izvor blizak Slavnićima, dobro upućen u sva dešavanja u stanu na Novom Beograd.


- Bio je baš nasilan, šutirao je nogama u vrata, htio je da provali i da upadne. Pokušavao je da otključa svojim ključevima, ali su oni zamijenili brave. Ponašao se baš onako kako se ponašao u ,,Zadruzi" kada je imao žute minute. Komšije su izašle na hodnik, počele su da ga opominju. Onda je jedna komšinica pozvala policiju. Zvezdan je tada pobjegao glavom bez obzir: "Ma oni nisu svjesni da ću da ih zapalim kad ih budem vidio. Neće moći ovako. Unutra su moje stvari. Klošari jedni, ne smiju da otuđe moje. Kad Ana izade, moraće sve da mi plati", rekao je on ljuto - tvrdi izvor.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.