x

(FOTO) NIJE MOGAO NA ULICU DA IZAĐE OD SRAMOTE: Evo gde je danas voditelj koji je pobjegao iz Srbije nakon gej skandala!

Vladimira Tintora najviše pamtimo kao voditelja dječije serije ``Fazoni i fore``, ali je rodni Novi Sad napustio kada su njegove gej fotografije izašle u javnost. To se desilo 2008. godine, a na fotografijama se vidi kako se ljubi sa drugim muškarcem.

``Neću više moći da izađem na ulicu. Ovo je užas. Osobe koje su mi to napravile računale su na objavljivanje fotografija. Cilj im je da me unište. Nikad nikoga u životu nisam povrijedio, pa da mi ovo uradi. To su bolesni ljudi čiji sam ja obični projekat``, rekao je Tintor tad za hrvatske medije, objasnivši da mu je neko provalio u stan i sa kompjutera ukrao slike.

 

Tad je očekivao da će dobiti otkaz i brinuo za zdravlje svojih roditelja ako bi vidjeli fotografije, ali danas mu vjerovatno cijela priča ne izgleda toliko dramatično.

 

``Drugi su me tada deklarisali kao gej. To je jako bezobrazno jer zadire u tuđu privatnost, a u početku mi je sve to bilo šok, a kasnije me je zabavljalo. Nisam pao u depresiju kada se sve to otkrilo``, rekao je Vladimir u intervjuu za ``Red carpet``.

 

Sad živi u Hrvatskoj i radi ono što voli - igra u pozorištima. Prilično je angažovan i samim tim popularan, a o povratku u Srbiju ni ne razmišlja.

 

Podsjetimo se da je Vladimir pored voditeljstva, glumio Franju u seriji ``Zabranjena ljubav“, i tada mu je predstojila uspješna karijera sve dok se dogodio ``gej skandal``.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.