x

ACO PEJOVIĆ SNIMIO SPOT U SARAJEVU: Vatrene iskre padale po pjevaču kao kiša!

Mnogobrojni fanovi Ace Pejovića su mjesecima unazad priželjkivali nešto novo od njega. Na radost svih to će se desiti veoma brzo. Pejović je vrijedno radio na novom projektu u kojeg je uložio dosta truda, prije svega ljubavi. A kada spomenemo riječ ``ljubav``, onda se u priču uklapa i Sarajevo za koje je Aco Pejović veoma vezan.

Folk zvijezda i jedan od najtraženijih pjevača naše muzičke scene Aco Pejović će uskoro objaviti novu pjesmu koja nosi naziv `Šteta za nas`. Numeru je radio najpoznatiji bh. muzički producent i kompozitor, autor mnogobrojnih hitova Amil Lojo. 

 

Pored toga što je odabrao sarajevskog muzičara za saradnju, Pejović je odlučio i da sami spot snimi upravo u glavnom gradu BiH. Scene će obilovati kadrovima iz Štrosmajerove ulice, ispred sarajevske Katedrale. Za potrebe snimanja spota po pjevaču su lebdjele vatrene iskre, a ništa manje nisu zanimljive i scene u sobi koja je ``naopaka`` - ali bukvalno! 

 

Kako saznaje Ekskluziva.ba portal pjesma `Šteta za nas` je ujedno najava za novi album, ali i veliki solistički koncert u Sarajevu koji će se desiti na proljeće. Podsjećamo, Pejović je posljednji solistički koncert u Sarajevu održao 10. maja  2013. godine, kada je napunio Zetru. Fotografije sa tog događaja možete pogledati OVDJE

 

Ekskluziva.ba 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.