x

ALBERTA NAĐA ŠUTNULA I DRUGA ŽENA! Bivšem fudbaleru se raspao i drugi brak!

Albert Nađ, samo mjesec i po dana nakon što ga je bivša supruga Jelena optužila da ju je tukao i pokušao da siluje pred djecom, razvodi se i od druge supruge Mirne, ekskluzivno saznaje Kurir.

Dizajnerka, iako je tokom Albertovog najtežeg perioda sve vrijeme bila uz njega, više nije mogla da se nosi s pritiskom, pa je riješila da stavi tačku na njihov trogodišnji brak. Nađ je mirno prihvatio njenu odluku, a dogovorili su se da se sporazumno razvedu. Već su podnijeli zahtjev za okončanje braka i čekaju da budu pozvani na prvo ročište, koje još uvijek nije zakazano.

 

Sve joj se smučilo

 

- Mirni je pukao film, sve joj se smučilo. Iako je s Albertom imala divan brak prepun ljubavi, više nije mogla da izdrži sve što se u posljednje vrijeme događa. Nije više mogla da trpi pritisak koji je stvorila njegova bivša žena, koja ga je optužila za zvjerska djela. Zbog problema je zapostavila sebe, ali i prijatelje. Razmišljala je šta da radi i na kraju je shvatila da je najbolje rješenje da se razvedu - priča naš dobro obaviješteni izvor.

 

Ovim povodom pozvali smo Alberta, ali je njegov broj bio nedostupan. Kontaktirali smo i s Mirnom, ali nam je ona, nakon što je saslušala pitanje, spustila slušalicu. Ponovo smo je pozvali i ona je tada potvrdila naša saznanja.

 

- Vaša informacija je tačna. Podnijeli smo zahtjev za sporazumni razvod braka. Ne mogu više da izdržim pritisak njegove bivše žene. Za mene je sve ono bilo psihičko maltretiranje, koje ne traje samo ova dva mjeseca već godinama. Napravila mi je pakao od života. Vjerujem da je njoj dosadno kad se bavi izmišljotinama, ali ja nemam vremena za to. Albert joj je ostavio milion eura u nekretninama, pa joj sad smetaju moja firma i brend - revoltirano govori Mirna.

 

Iako je odlučila da se razvede, Mirna kaže da Alberta i dalje ludo voli.

 

Najteža odluka

 

- On je divan suprug i otac, ali za nas je najbolje da se rastanemo. Sigurna sam da ćemo ostati prijatelji i da ćemo zajedno odgajati našu kćerku Helenu. I dalje ga mnogo volim. Za mene je ovo najteža odluka u životu, ali za naše dobro je najbezbjednije ovako - smatra Mirna i ističe da od fudbalera neće tražiti alimentaciju.

 

- Sve što imam sama sam stekla. Znam da Albert sad nema novca, ali sam sigurna da će, kad ga ponovo bude imao, pomoći svojoj djeci. Za njega ću uvijek biti tu i šta god da mu treba pomoći ću mu - završava Mirna.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.