x

ANA NIKOLIĆ: Imala sam dečka koji nije imao nikakva primanja!

Momcima uglavnom govorim samo me ti voli a ja ću ti plaćati psihijatra

Ana Nikolić nedavno je zatalasala estradu kad je objavila singl „Voli me, voli“. Sada radi na njenoj promociji, stalni nastupi i gleve ne diže od posla. Pauzu između dva koncerta koristi da se malo opusti na plaži, a na duži put tek će u septembru. Tada, ako je vjerovati zvijezdama, čeka je muškarac njenih snova, za kojim će izgubiti glavu, pa možda u skorijoj budućnosti i ona odluči da stvori svoju porodičnu oazu.

 

Nova pjesma nosi naziv „Voli me voli“. Koliko si puta bila u situaciji da to izgovoriš u vezi?

 

- Momcima uglavnom govorim: „Samo me ti voli, a ja ću ti plaćati psihijatra.“

 

U poslednje vrijeme čuli su se komentari da si se dosta udebljala, a ti si na prozivke odgovorila seksi spotom. Zbog čega toliko imaš problema s kilažom, zašto se tako često debljaš i mršaš?

 

- Ako neko to razumije, neka objasni i meni. Ta tema mi je više preko glave i svima je dosadila. Ako me pitate kakva sam u kuhinji, reći ću vam samo „gladna“.

 

Kad smo se već dotakli spota i izgleda, ne mogu da ne pomenem ono o čemu se ovih dana priča, a to je da si pozajmila kadrove od Maraje Keri?

 

- Super je što se priča o mom novom spotu. Ja se vjerovatno nisam ni rodila kad je Maraja Keri to snimala. Vjerujte da ne znam ništa o tome. Ha-ha.

 

Već duže vrijeme nemaš afere s momcima. Da li je ovo zatišje pred buru?

 

- Jeste. U septembru planiram nove skandale jer mi u horoskopu piše da ću se jako zaljubiti. Uz moje zaljubljivanje neizostavno idu i velike afere. Posljednjih mjeseci sam bila zauzeta snimanjem pjesme i spota, ali čim malo popuste obaveze, skandali su tu.

 

Da li bi mogla da budeš s muškarcem koji ima mala primanja jer se nekako uz tvoje ime uvijek vezuje riječ milioner?

 

- Naravno da bih bila. Već sam i bila s takvim muškarcima. Partnere nikad nisam birala po dubini džepa, bila sam s mmomcima koji pripadaju različitim staležima. Mene uvijek vode emocije.

 

Kako gledaš na sve veću ekspanziju starleta koje se predstavljaju kao pjevačice?

 

- Sve ide ka tome da ćemo za nekoliko godina doživjeti da se održi koncert u Areni na kojem će nastupiti nekakve starleta-pjevačice, a u publici će stajati samo jedan čovjek. I ne bi bilo iznenađenje da takav događaj mediji nazovu „spektakl“.

 

Da li ti je poznato da je tvoj lapsus „nisam ponovo počela da pijem, ja pijuckam“ hit na društvenim mrežama?

 

- Urnebesno se zabavljam dok gledam klipove koje ljudi masovno kače imitirajući me. To sam jednostavno ja. Imam mogućnost da radim sve što poželim i da budem ono što jesam. U trenutku se ponašam kako se osjećam. To je moj izbor, pa i to piće. Ako mi se pije, ja ću da pijem, bilo da sam kod kuće ili među novinarima.

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.