x

"Nismo pisali pismo Deda Mrazu. Djeca znaju da treba da pišu Svetom Nikoli, da im on donese paketiće"

On doček Nove godine uglavnom provodi radno, dok voli da ispoštuje velike verske praznike poput Božića, Badnje večeri...

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE

Sloba Radanović ističe da je veoma privržen veri, crkvi i porodici, a sada je otkrio da deci ispunjava sve novogodišnje želje, ali da pisanja pisma Deda Mrazu - nema.

NAJČITANIJA VIJEST:

Ko je pjevačica koja hara u BiH

On doček Nove godine uglavnom provodi radno, dok voli da ispoštuje velike verske praznike poput Božića, Badnje večeri, Vaskrsa i svoje krsne slave Nikoljdana.

Ističe da voli da udovoljava deci kada je reč o Novoj godini, ali da ih ipak uči koji su najvažniji praznici:


- Iskreno da ti kažem, ja tu Novu godinu nešto i ne doživljavam kao neki praznik. Stalno ističem da volim Božić, Badnje veče, Vaskrs, Nikoljdan, to je moja slava. A Nova godina mi, valjda zato što je radim... Volim je zbog dece, da im ulepšam taj praznik. Oni sve to vole, ne želim da ih uskratim za te novogodišnje čarolije - kazao je Radanović koji s decom nije pisao pismo Deda Mrazu, već nekom drugom:


- Nismo pisali pismo Deda Mrazu, ja ću im podeliti poklone za Božić. Oni znaju da bi trebalo da pišu pismo Sv. Nikoli, da im on donese paketiće.

Poznati pevač ističe da je uvek skroman, te ni ovoga puta nije imao velike želje:


- Uvek ističem da sve što bih poželeo preko ovoga, bio bih neskroman, Bog mi je dao i više nego što sam tražio. Samo eto, zdravlje, slogu i ljubav - izjavio je Sloba za Informer.

A u slučaju da ne radi doček Nove godine, pevač tvrdi da bi imao šta da gleda na televizijskom programu:


- Sedeo bih kod kuće i gledao bih koncert Slobe Radanovića - kroz smeh tvrdi pevač koji kaže da ima planove, ali da ništa ne radi na silu:

NAJČITANIJA VIJEST:

Istina o tuči Prijovićkinog supruga i menadžera konačno razotkrivena: Pojavio se snimak koji sve govori (video)

- Nisam zacrtao ništa, imam dosta toga u planu. Radim novi album, pri kraju je i samo da vidim kad će sve da bude gotovo i kad ću da ga izbacim. Korak po korak, samo da album izađe i da prođe sve kako treba.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.