x

Aca Lukas: Nikad nisam bio nevjeran Sonji!

Ona zna ko sam ja i ja znam ko je ona. I nikakve laži ne mogu da ugroze naš odnos. Te beskrupulozne laži ne bi trebalo ni da komentiram - u dahu je ispričao folker

Aca Lukas zbog dokumenata, koja je čekao da mu se izdaju, nije bio sa suprugom u Njemačkoj na njen 39. rođendan.

Međutim, on je dan ranije sa njom nazdravio u njenu čast i iznenadio je darom kakav je priželjkivala. Potom se vratio u Srbiju zbog neodložnih obaveza, a ona je sa kćerkama Sofijom i Viktorijom ostala da čeka njegov povratak.

 

- Sutra putujem u Leverkuzen kod Sonje i djece, koji su juče sa njenom familijom, nažalost bez mene, proslavili njen rođendan. Budući da sam znao da me čeka put, ona i ja smo njen rođendan proslavili dan ranije. Iznenadio sam je i lijepim poklonom. Već sutra je trebalo da se pridružim familiji, ali zbog papirologije u ambasadi, ostao sam u Beogradu još jedan dan - ispričao je Lukas.

 

Aca Lukas često boravi u Leverkuzenu, gdje živi familija njegove supruge

On je ljut i razočaran zbog glasina o njegovom nevjerstvu, koje je plasirala majka jedne od najkontroverznijih učesnica rijalitija „Parovi“ - starlete Mace Diskrecije, koja tvrdi da je pjevač bio ljubavnik njene kćerke. Lukas je poručio da nikakve priče ne mogu da mu ugroze brak sa Sonjom.

 

- Nevjeran Sonji nikad nisam bio. Ona zna ko sam ja i ja znam ko je ona. I nikakve laži ne mogu da ugroze naš odnos. Te beskrupulozne laži ne bi trebalo ni da komentiram - u dahu je ispričao folker.

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.