x

Amra Halebić: Moj momak nije ostavio djevojku zbog mene!

Njegova sada već bivša djevojka je, kako sam čula, zvala Amru da je pita da li je tačno da su u vezi, i to baš nakon teksta koji je objavljen u vašem magazinu, i kada joj je to potvrdila, samo joj je poželjela sreću ne okrivljujući je niz zbog čega - ispričala nam je djevojka koja živi u Sarajevu

Amra Halebić nam je nedavno priznala da je ponovo zaljubljena. U vezi je sa mladićem koji joj je do jučer bio jako dobar prijatelj. Ni slutila nije, pričala je ona, da će drugačije nego prije grliti svog najboljeg prijatelja.

-On nema nikakve veze sa estradnim svijetom. Bavi se nečim sasvim drugačijim. Jako mi je lijepo. Uživam! Kako me u posljednje vrijeme svi pitaju, a ne znam zbog čega, da li ću se uskoro udati, po prvi put osjećam nešto drugačije pa svima poručujem da se ne iznenade ako se ubrzo udam - smješkajući se priča mlada pjevačica.

 

Nakon što smo objavili tu priču u jednom od prošlih brojeva našeg magazina, našoj redakciji javila se jedna djevojka koja tvrdi da dio onoga što je Amra rekla nije istina. Ona tvrdi da je sadašnji Amrin momak ranije bio u jednoj dužoj ljubavnoj vezi te da ju je prekinuo baš zbog pjevačice.

- Tačno je da su se oni puno družili, ali i da je imao djevojku. Njoj je počelo puno smetati njihovo sve češće viđanje, tražila je od njega da promijeni te navike, ali na kraju nije uspjela. On je sada sa Amrom. Ne kažem da je ona kriva za raspad te veze, ali eto zaboravila je da i to ispriča kada vam je navodno sve rekla. Njegova sada već bivša djevojka je, kako sam čula, zvala Amru da je pita da li je tačno da su u vezi, i to baš nakon teksta koji je objavljen u vašem magazinu, i kada joj je to potvrdila, samo joj je poželjela sreću ne okrivljujući je niz zbog čega - ispričala nam je djevojka koja živi u Sarajevu, a bar tako tvrdi, odlično poznaje i Amru i njenog sadašnjeg dečka.

 

Halebić kaže da ta priča nema veze sa istinom.

- To nije tačno! Znači njega poznajem jako, jako dugo i znam sve o njemu, čak i neke sitnice da ne znam da je imao djevojku! Djevojka koja vam je to ispričala zaista laže i ne znam zbog čega je uopće plasirala takvu laž - tvrdi Halebić.

 

„Kopali`` smo dalje kako bi dobili neke nove detalje. Ali nije ih bilo. Dvije poznanice Amre Halebić neželeći da ih imenujemo, ispričale su nam identičnu priču onoj pjevačicinoj: s dečkom s kojim je sada u vezi dugo je bila prijatelj, ni on ni ona nisu imali nikoga, pa su tako i počeli vezu.

 

Amra je, očito, onima koji prate estradna dešavanja već dugo „trn u oku``. Sjetimo se samo priče koja je „stigla`` iz njenog rodnog mjesta kada je jedan njen sugrađanin tvrdio kako se Amra već udavala te da je bila u braku svega pet dana! Kasnije je Amra demantirala tu priču, ali i brojni njeni prijatelji i saradnici...

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.