x

Auto-moto street show Mostar 2016. okupio ljubitelje adrenalina i brze vožnje!

Auto klub Hercegovina iz Mostara ovoga vikenda je organizirao vrhunski auto-moto događaj. Naime, ove subote i nedjelje, 24. i 25. septembra na pisti mostarske Zračne luke održan je “Auto-moto street show Mostar 2016.”. Ljubitelji limenih ljubimaca došli su na dvoje i ove godine, a po prvi put od kada se ova manifestacija održava, bilo je upriličeno prvenstvo u utrkama ubrzanja na 402 metra za motocikle.

Što se tiče broja natjecatelja, ovogodišnji “Auto moto street show” je bio najbrojniji, a najvještiji vozači došli su iz cijele regije. Tako su mostarski “Auto moto street show” ove godine posjetili vozači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Njemačke, a odmjerili su snage u više klasa.

 

Vrijedi napomenuti da su neki od vozača bili i dijelom bogate izložbe u popratnim programima. Posjetitelji “Auto moto street showa” mogli su se podsjetiti kako su nekada izgledali limeni ljubimci, jer u sklopu manifestacije je bila  upriličena i izložba oldtimera, te mnogo drugih zanimljivih popratnih događaja.

 

Organizatori su pripremili bogat i raznovrstan program gdje je svako za sebe pronašao ono što voli. Pored toga, upriličeno je nekoliko nagradnih igara

(vecernji.ba/ekskluziva.ba)

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.