x

Dado Polumenta na Tajlandu doživio nevjerovatan šok!

Dado Polumenta već nekoliko nedjelja uživa na Tajlandu, a boraveći na egzotičnoj destinaciji, doživio je i jedno neobično iskustvo. Polumentu su napale prostitutke, i to transvestiti! Poslije odmora provedenog na Puketu, pjevač je poželio da posjeti Bangkok i upozna se s noćnim životom. S prijateljima se uputio u ulicu „crvenih fenjera“ kako bi se fotografisali, ali bili su šokirani kad su „prodavačice ljubavi“, zapravo muškarci koji žive kao žene, što je svojstveno za ovu zemlju, počele da im nude svoje usluge i spopadaju.

- I ranije sam imao prilike da ih vidim, ali ovo su bile trandže, i to skoro sve do jedne. Jednostavno vas ne puštaju da prođete. Vrlo čudno iskustvo, moram da priznam, ali vrijedno pamćenja. Nama je sve to bilo smiješno - kaže kroz osmijeh Dado.

Polumenta je prisustvovao i otvaranju poznatog lanca hotela „Niki bič“, gdje je s prijateljima bio jedan od prvih gostiju. Već krajem ove nedjelje vraća se obavezama koje ga očekuju, a prvi u nizu nastupa biće u Lincu 14. februara, na Dan zaljubljenih.

Izvor:Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.