x

Davor Badrov prijeti Dadi Polumenti !


Davor Badrov je jedan od najzaposlenijih bh. pjevača. Činjenica da je većina termina planiranih za gostovanja popunjena do juna, najbolje govori o tome koliko je ovaj 18-godišnjak tražen i omiljen kod publike kako u BiH tako i širom Evrope, ali i dalje.

Tako će uskoro otputovati u Ameriku. Bit će to prva njegova turneja u „obećanoj zemlji“. Sa organizatorima njegov otac ujedno i menadžer,  Zoran Badrov već je dogovorio sve nastupe. Tako će on 20. aprila nastupati u Čikagu, dan kasnije u Sent Lusisu, a 22. aprila u Waterlu. Vikend poslije nastupa u Detroitu, pa u Clevlandu a onda u Njujorku. Početak mjeseca maja rezervisan je za gostovanja u Bostonu, Hartfordu...

Iako mu je to prva turneja u Americi, Davor nimalo ne strahuje zbog posjete i kako će publika reagirati na njegove pjesme.

- Sa puno optmizima idem u Ameriku. Informacije o prodaji ulaznica za sve nastupe su više nego ohrabrujuće. U većini diskoteka gdje pjevam već su puštene u predprodaju i sve ide bolje od planiranog. Drago mi je što ću prvi put da se susretnem sa tamošnjom publikom. I do sada sam na različite načine kontaktirao sa ljudima koji tamo žive i rade, sa svojim fanovima, i znam da ih imam zaista puno tako da nema razloga za brigu – smješkajući se priča Davor.

Zanimljivo je naglasiti da Davor, već sada kada su ulaznice puštene u predprodaju, ima više rezervisanih ulaznica nego što ih je za vrijeme jedne turneje imao Dado Polumenta. Njegov iskusniji kolega je za vrijeme jedne turneje u Americi tačnije kada je pjevao u Sent Luisu imao izuzetno malu posjetu. Za Davorovo gostovanje već je prodato tri puta više ulaznica iako je taj nastup tek za desetak dana.

- I ja sam dobio takve informacije, ali mislim da to svakako ne može biti mjerilo ukupne popularnosti. Možda Dadi taj dan nije bio njegov pa je „pao“ na posjeti, ali eto ako bude kako su mi javili onda sam ga već itetako nadjačao – govori Badrov.

Izvor: Express/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.