x

Ekskluziva.ba vas nagrađuje kartama za nastup Deborah De Luca u Domu Mladih!

Deborah Pernice (24) poznatija kao Deborah De Luca, nakon 2 godine ponovo stiže u Sarajevo. Party će biti održan 13. Decembra u Domu Mladih u 21:00h, uz podršku domacih DJ-eva Worda, Rub A Dub, Dizzy Dee i Zlatnichi. Deborah De Lucu ovaj put ce ugostiti Connect Sarajevo. Ekskluziva.ba portal ČETIRI najbrža čitatelja nagrađuje kartama za ovaj nastup, a sve što je potrebno jeste da u komentar ispod članka napišete odgovor na pitanje: Koliko fanova na FB broji Deborah De Luca?

U Sarajevu kako znamo scena elektronske muzike je odavno pala. Na to je uticao manjak elektronskih dešavanja, iako je zainteresovanost za iste ogromna. Organizacija Connect Sarajevo je odlučila pokušati vratiti scenu bar dijelom kakva je prije bila, i ponuditi Sarajevu barem jednom mjesečno party tog tipa, na kojima ce nastupati svjetski poznati artisti. 

 

Ovog puta, specijalni gost večeri jeste dvadesetčetverogodišnja Deborah de Luca, koja je prije dvije godine tokom SFF-a privukla ogromnu pažnju ispred Pink Houdinia gdje se okupilo na stotine ljubitelja elektronske muzike. Tokom protekle dvije godine stekla je ogromnu popularnost sto se može vidjeti i na njenom Facebook fan page-u, gdje se broji preko 270.000 fanova iz cijelog svijeta.

 

Što se tiče samog party-a, obećana je savršena atmosfera koju ce do usijanja dovesti DJ-evi i go go plesačice, pa također i specijalni ``light show`` i bacači plamena koji će biti postavljeni na  binu.

 

Promo karte možete kupiti od 11. novembra po cijeni od 10KM na prodajnim mjestima, broj promo karti je ograničen, nakon rasprodaje promo karti prelazimo na pretprodaju karti po cijeni od 12KM, na dan eventa će koštati 17KM.

 

Prodajna mjesta su: BKC Sarajevo, Ferhadija, Plato Skenderija, Shatro, Club Podroom te mnogi promoteri na fakultetima u Sarajevu.

 

Sponzori dešavanja: Ekskluziva.ba, Kospa Photography, Radiosarajevo.ba, Galileo Travel, Red Bull, Face TV, RSG Radio, Indigo Print.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.