x

Ekskluzivno: Emir Spahić u sarajevskom klubu?!

Emir Spahić je već dugo bez kluba, a prema saznanjima portala SCsport.ba, Sarajevo je kontaktiralo iskusnog bosanskohercegovačkog stopera s namjerom da ga dovede na Koševo.

Sarajevo je u potrazi za novim stoperom nakon odlaska Adnana Kovačevića i Saše Balića, a prema saznanjima našeg portala, sa Koševa su kontaktirali bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, Emira Spahića.

 

Ostaje nam da vidimo da li će tim sa Koševa postići dogovor sa Spahićem, tačnije hoće li moći ispuniti finansijske uslove iskusnog stopera i da li Spahić ima želju da zaigra u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 

Bivši kapiten Zmajeva bez angažmana je od početka godine kada je raskinuo ugovor sa bundesligašem HSV-om. Od tada rijetko se pojavi neka informacija u vezi 36-godišnjeg stopera, koji je 74 puta nosio dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.

 

Iskusni bh. stoper do sada u karijeri je igrao za zenički Čelik, GOŠK Dubrovnik, Zagreb, Shinnik, Torpedo iz Moskve, moskovsku Lokomotivu, Montpellier, Sevillu, Anzhi, Bayer Leverkusen i HSV. CRISTIANO RONALDO PRELOMIO! više klikom ispod

 

Izvor: Sop.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.