x

Najljepša nogometašics svijeta Alisha Lehmann promijenila imidž i odmah zablistala na terenu

Alisha Lehmann (24 ), zvana "Football Barbie", pojavila se s novim imidžom na posljednjoj utakmici Aston Ville i odmah je zablistala.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Švicarska zvijezda izašla je na teren na stadionu Bescot sa neuobičajenom kosom u pletenicama, te je postigla dva gola u pobjedi svog kluba protiv Blackburn Roversa u Liga kupu rezultatom 7:0.

Na kraju meča je želela da pošalje posebnu poruku navijačima Aston Ville.

"Kakva pobjeda, postigli smo sedam golova, a jako sam sretna što sam i ja postigla dva. I da, hajde Villa!", kazala je švicarska nogometašica.

Članica Aston Ville često je počašćena epitetima najatraktivnije igračice na svijeta, a poznata je i po svojoj provokativnoj strani koja uključuje fotografije u bikiniju na plaži.

Lehman je u fokus javnosti došla nakon što su mediji u Britaniji u novembru 2021. godine objavili da je raskinula sa saigračicom Ramonom Bachmann te se na kraju okrenula nogometašu Aston Ville Douglasu Luizu, a koji je napustio prije nekoliko mjeseci.

Pored Aston Ville igrala je za West Ham, Everton i ženski tim Young Boysa, a za reprezentaciju Švicarske je u 46 nastupa postigla sedam golova.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.