x

Elma Hadžić o novoj pjesmi, karijeri, ljubavi: Moje srce je osvojio neko poseban!

Mlada,lijepa i sve popularnija Elma Hadžić svojim glasom je osvojila bh. javnost, ali i region. Nedavno je promovirala svoj novi singl pod nazivom „Šta mi ovaj život sprema“ i pokupila brojne pohvale sa svih strana.

 „Ne“ takmičenjima

 

- Saradnici na mojoj novoj pjesmi bili su Mića Nikolić koji je komponirao pjesmu, za aranžman je zadužen Saša Nikolić, a tekst je napisao Stevan Simeunović. Sve je rađeno u studiju Nikolić u Beogradu, a promocija je bila na Grandu koji mi je ponudio najbolje uslove što se tiče marketinga – priča nam Elma.

 

Utisci nakon promocije su u najmanju ruku fenomenalni, ona je prezadovoljna konačnim ishodom.

 

- Nisam se nadala ovako pozitivnim reakcijama publike. Javljaju mi se prijatelji pa i osobe koje lično ne poznajem, čestitaju mi i govore da im se pjesma veoma sviđa. Naročito me raduje što i mala djeca slušaju moj novi singl i šalju mi snimke kako ga pjevaju – sretna je mlada pjevačica.

 

Iako sarađuje sa Grand produkcijom, Elma se nikad nije prijavljivala na „Zvezde Granda“, ali isto tako ni na jedno drugo muzičko takmičenje.

 

- Takmičenja me jednostavno nikad nisu privlačila budući da sam veoma mlada. Smatram da je poprilično stresno i naporno prolaziti kroz to sve, pogotovo za osobe koje još nisu punoljetne poput mene – iskrena je ona.

 

Ipak, pronađe vremena da prati auktuelna takmičenja, ali otkriva i kako već ima favorita za pobjedu.

 

- Pratim ovu sezonu „Zvezda Granda“ i moram priznati kako mi je favorit Ibro Bublin. Moja podrška je naklonjena njemu – kazala je Elma, koja kaže kako na estradi ipak ima kolega i prijatelja, pa tako kad god nađe vremena vrlo rado se druži sa Mirzom Selimovićem, Jasminom Hasićem, Semirom Jahićem, Harisom Berkovićem...

 

 Zaljubljena

 

Elma je po prirodi skromna osoba i njeni planovi za sada i nisu toliko ambiciozni i veliki što se tiče pjevačke karijere.

 

- Mlada sam i smatram da moram dosta toga još naučiti i raditi na sebi. Sve moram uskladiti sa školskim obavezama. Što se tiče karijere,nisam mnogo razmišljala o njoj, puštam da sve ide svojim tokom, ali sigurno je samo to da ukoliko bih ikad snimala duet, voljela bih da se sa mnom u studiju nađu Saša Matić ili Emir Habibović – rekla nam je ona, dodavši kako bi zbog karijere radila samo dobre i kvalitetne pjesme, te kako se nikako ne bi upuštala u neke skandale.

 

Elma u posljednje vrijeme mnogo radi, pozivi za nastupe stižu sa svih strana pa tako ih sve i ne može prihvatiti, ali nam je otkrila kako je pronašla nekoga posebnog kome je poklonila svoje srce.

 

- Iako moja nova pjesma nosi naziv „Šta mi ovaj život sprema“ i pjeva o neostvarenoj ljubavi, priznaću kako je moje srce ipak osvojio neko ko mi je poseban u životu.Ne bih da otkrivam njegov identitet još uvijek, ali najbitnije je to što mi on pruža podršku u svemu, a to mi mnogo znači – zaljubljeno završava lijepa Elma. 

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.